Happyy_anne Bugün kontrolüm vardı doktor sadece ultrason kontrolü ve nst bakıyor cumartesi yine kontrol var normal doğum istiyorum fakat çatı muayenesi niye yapmıyor onu anlamadım
ebru2871 Happyy_anne bazı doktorlar doğum anında bakıyorlar o bölge yumuşamış oluyor doktorunuz demek ki doğumda bakma taraftarı
Malikadir Happyy_anne ben 2 gebelik de de cati muayenesi olmadim normal dogum yaptım. Bazıları bakmıyor. Hatta sancım vardı doktor ultrasonla bakıp 2 cm açıklık var dedi alttan yine bakmadı.
Laydlittlemouse Happyy_anne ben de olmadım zaten sezaryen olacağım son anda belli oldu bu ama ultrasondan gördüğü için bakmıyodur benim dokturumda bakmıyor zaten çatı muayenesinin çok eski bir yöntem olduğunu söylüyor
Happyy_anne Malikadir ultrasonda açıklığın kaç cm olduğunu görebiliyor mu ki rahimde açılma yok demişti en son
Malikadir Happyy_anne bilmiyorum benim ilk dogumum sanci ile hastaneye gittim ultrasonla baktı 2 cm açıklık var bugün yarin doğum olur dedi aynı günün akşamı doğum oldu. Su an da sa 38+5 hamileyim benim de belittim sancim yok
Happyy_anne Malikadir bu ikinci gebeliğiniz sanırım ilki ne zaman geldi bu sancı hiç gelmicek gibi şurda çok az gün kaldı
Malikadir Happyy_anne yok bu 3. Ilk oglum bu haftalar da geldi 2.de bu haftalar da gelmişti çok hatırlamıyorum 5.5 sene önceydi.🙂 bu da az kaldı ınsallah merdiven in çık sicak duş suquat hepsini yapıyorum bakalim
Malikadir Sevgikara bilmiyorum ki cnm bende o zaman şaşırmıştım yaşlı bi doktordu zaten deneyim galiba 🤔😂
Malikadir Sevgikara normal karnimdan baktı cnm. Sancım vardı gittim 2 cm açıklık var bugün yarin doğum olur dedi akşam doğurdum 😁
iremcannn1907 Happyy_anne bana 40. Haftaya kadar yapmamıştı. 40+1 de yaptı ve doğumum başladı. Çatı muayenesinin doğumu başlattığını söyler doktorlar ve bu yüzden erken yapmazlar genelde
Happyy_anne iremcannn1907 galiba ilk doğumum doğumu başkatıcak bir etki olmadığı sürece bakmıyo demek ki