Benjaminannesi Çiçeği burnunda taze annişler ben 33 haftalığım ve hâlâ progestan kullanıyorum doktoruma söylediğimde sancin olursa kullan dedi acaba hâlâ kullanmam sorun yaratır mı akıl akıldan üstündür derler teşekkür ederim şimdiden ❤️
Egemen22 Benjaminannesi bende kullaniyorum canim.progestan dusuk riski olan gebelere veriliyor zaten, 36 oldum iciyorum halen sakincasi yok merak etme.bende erken dogum.riski oldu ilacimi bi ara biraktim artik skldm icmekten yani icmeye son gaz dewam😍🥰
Berenibeklerken Benjaminannesi bende 33 haftalığım rahim ağzı kısalmam var kullanıyorum ama herkes de farklıdır tabi doktorun nasıl söylediyse öyle kullan canım ayrıca progestanın bebeğe hiç Bi zararı yok korkma hiç.
Deemetibostnci Benjaminannesi 13. Haftadan beri iğnesini hapını kullanıyorum 27. Haftaya gidiyorum daha devam sanırım gına geldi ama yapacak bişi yok
Ball1903 Berenibeklerken merhaba hangi haftada başladınız kisalma için kullanmaya ben 25.haftadayim 31 mm
Deemetibostnci Ndnz benim üç kananmam oldu cinseklik yasak dedi ama bi şekilde halloluo o iş ama yolculuk ağır kaldırma cinseklik hep yasaktı senin varmı kanama
Deemetibostnci Ndnz fazla zorlama dan içine tam girmeden yüzeysel birleşme olabilir aylarca da erkekler durmuo çünkü
Ndnz Deemetibostnci benim kanamam 14 de başladı hala bitmedi ama kahve açık renk akıntıya döndü 18 haftalığım merak ettim ilereleyen dönemlerde nasıl oluyor diye
Deemetibostnci Ndnz aynı benim gibi iğne oluyum ben bide hap düzeldim şükür iğnem bitmedi daha yarın kontrol var bakalım nedicek uzun bir süreç 26+3 olduk hesapla işte kanamadan sonra ilk ay hiç girmedim sonra yüzeysel ayda bir üç hafta bir givi ilişki oldu sıkıntı yaşamadım şükür