azime-26 Kızlar 12 gün önce kan verdim beta 0.100 çıkmıştı bugün de randevu aldım rutin bir kontrole gideyim diye kese falan gözükmedi adet düzensizliğim var gecikmem de var değerim 15.71 çıkmış sizce kimyasal mıdır
Zeynebim26 azime-26 canım genelde kimyasal adet gününden önce gebeliği öğrenirsin ve adet günü adet olursun senin geç döllenme olmuş olabilir kimyasal olma ihtimali yok
Eyluladam15 azime-26 2 gün sonra tekrar vermen lazım kan benim 8 kere kimyasal oldu başta beta 0 çıktı sonra 28 sonra 19 a düştü kanamam başladı :(
Busbusu azime-26 canm adetin gectimi bnm adete 7 gün varken beta 12.2 çıktı adetim şuan 5 gün geçti bugün doktora gttm ve keseyi gördüm darısı başına bn bikere kan verdm daha vermedm strese girmiyim die bnce sende verme adetin geçince doktora git 5 haftada keseyi gorursun
Zeynebim26 Eyluladam15 kimyasal adet öncesinde belli olur genelde herkesde aynı olcak diye bişey yok kuzum arkadaşın günü de baya geçmiş pco varsa geç döllenme ihtimali yüksek önemli olan iki gün sonra iki katı olması
Eyluladam15 Zeynebim26 keşke dediğiniz gibi olsa ard arda 8 kimyasal gebelik yaşamış biri olarak söylüyorum malesef adetten önce belli olmuyor arkadaşın inşallah geç döllenme falandır tabiki ama maalesef adetten önce belli olmuyor
Zeynebim26 Eyluladam15 ben kendi yaşadıklarından baz alarak söylemiştim 2 kimyasalım oldu benimde adet oncesiydi sizin farklı olabilir arkadaşda pco da var önemli olan iki günde iki katı artması tabikide geç döllenme olabilir
Eyluladam15 Zeynebim26 inşallah artar inşallah ona asla kastım yok yetetki artsın o anların acısını asla unutamam neler çektiğimi de