Demhat Annesininportakali53 ben hamile olduğumu bilmeden görmüştüm mavi iç çamaşırı giydirdi ablam. O zamandan ber erkek diyordum. Çok çok yoğun erkek olduğunu hissediyordum. Daha cinsiyet belli olmadan rüyamda eşime kızımız olacak diyordum. Ama hep erkek hissettim. Sonuç erkek😅
Annesininportakali53 Demhat aaa bende aşırı erkek hissediyorum bide rüyamda gördüm tabi bilinçaltı da olabilir gerçekte olabilir onu randevumda ogrencem inşallah ama ilk gebeligim olduğu için farketmiyor Rabbım sağlıklı versin yeter🧿
Annesininportakali53 Busenurrr Amin inşallah kuzum Rabbım gönlünüzden geçeni versin sağlıklı bir şekilde inşallah 🥰
Annesininportakali53 eslemsi şuan 13 randevuya gidince 15 olcam Allah izin verirse öğreniriz diye umuyorum 🥰
eslemsi Annesininportakali53 15te gosterir dicem ama iki kizimdada 20lerde ogrendim. Biri 20 biri 23te gosterdi. Kizlar gostermiyor
Annesininportakali53 Betiiiiiii 😂😂 terside çıkıyor bazen malumda oluyor yeterki sağlıklı olsun kız da oğlan da bambaşka duygudur🧿🥰
AslanBebeginAnnesi canım ben hiç görmedim ama çevremde iki üç kişi rüyasında oğlum olduğunu görmüşlerdi doğru çıktı 🥰
Seross10 Annesininportakali53 kız bebek gördüm rüyamda ama hissettiğim hep erkekti ve bebeğim erkek 🥰
Zeyzen Annesininportakali53 evet uzun bir süre önce rüyamda dünyalar güzeli bir kızım olmuştu şimdi de kız bebek bekliyoruz Rabbim tüm gebelerin bebeklerini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin💗
Annesininportakali53 Zeyzen Amin inşallah canım ne güzel sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah 🤲🥰
Biroglanannesiii Annesininportakali53 😂😂😂 normal de de yanılttı 15.hafta da doktor kız gördü 18. De erkek dedi şaşırttık kaldık detaylı da da erkek olduğu kesinleşti 😂😂