Hilalasena Kızlar 9 haftalık hamileyim ve basurum var inanılmaz zorluk yaşıyorum günlerdir ağlıyorum. Doktorum da sakın ıkınma zorlama dedi. Ama karnımın ağrısı kasıklarıma vuruyor artık🥺 öneriniz var mıı
ipekveatlas Hilalasena bi bardak ılık suya bi çay kaşığı kimyon atıp içmiştiö ishal yapmıştı beni. bide bol armut yemiştim yine ishal olmuştu. hamileliğin başlarında oluyo maalesef:(
Eleonora Hilalasena canim benimde basurum var. sukur çok boyuk degil çokta sorun yaratmiyor bana ama yinede buyumemesi için dikkat ediyorum. 6+1 hamileyim. Ve 5ci haftadan beri kabizlik sorunum var. bende çok ikinmamaya dikkat ediyorum. Ama anliyorum çok agri yapiyor karinda. Sadece kabizligin karsini almaya çalisiyorum kuru kayisi yiyiyorum güne 5 adet ve sabah kalktigimda ve aksam yataga girmeden önce bir bakdak süt iyi geliyor bana. Bence sende dene canim InshAllah faydasin görürsün geçmis olsun❤️
Eda3 Hilalasena kuzum bana en iyi gelen şey zeytinyağı ile yatmadan tampon yaparak sürüyorum 2 güne geçiyor öyle oldukça yapıyorum geçiyor
Hilalasena ipekveatlas evet ben 7. Haftadan itibaren çekiyorum birde böyle deneyim bakalım denemekten zarar gelmez 😅
Zehrabb Canım öncelikle seni çok iyi anlıyorum sabahlara kadar uyuyamamıştım 1hafta boyunca ama net çözümü buldum bi tane sarımsağı soy ortadan ikiye kesin basur meme gibi dışarıdaysa onun üstüne koyun içerideysr fitil gibi atın ve bana dua edin 🤗😂
Ezgidenizak Günde iki kez duş al kuzum sonra proctolog kullan bende hamileyim kullanıyorum bebeğe bir sorunu yok acıyı falan geçiriyor ve rahatlatıyor ıkınma genellikle sıvı tüket