Aybukemom Kızlar kime ne kadara yaptırdınız ,ben kadriye şenere gidiyorum ama perinatolog ücreti fazla geldi bana ,devlet hastanesine gitsem perinatologa sevk edermi
Deleted4445656 Aybukemom Çamlıca medipolde yaptırdım 1000 tl gibi bişeydi yarın saat inceledi perinatoloji emine hanım o kadar tatlı biri ki her detayını anlattı gösterdi tavsiye ederim ☺️
159951 Aybukemom Ümraniye de rad görüntüleme merkezinde yptırdım doktor baya ii bktı eşinle de girebiliyosun. 300 e yptırdım şuanki fiyatından hberim yok cnm
Padfoot Aybukemom santral de özel klinikte dr erbil çakara baktırdın çok güzel inceledi herşeyine baktı 40-50 dk sürdğ. Fiyatı da çok uygundu nakit 350 mi ne verdik
Nesliihang Devlet hastanesi ablama detaylı ultrasona tam 7 dakikada baktı zeynep kamilde perinatoloji bölümü. İnan hiç ama hiç ilgilenmiyo devlet hastanesi özeller 30 dakika falan inceliyor her detayını
bendeanneyim1 Canım 750tlye Fsm madenlerde yaptırdım çok ilgililerdi tavsiye ederim hatta doktor yüzünü göstermeyince yarım saat sonra gel tekrar bakalım dedi tavsiye ederim 🥰🥰💙