2melekannesii___ MinikkMucizemmm Biz hep Göktuğ olacak dedik, isimli has. çıkışı yaptirirken yiğit alp adını gördük çok beğendik ve Şuan onu koymayi düşünüyoruz. Göktuğ ve Egemen arasinda ben olsam Egemeni seçerdim.
MinikkMucizemmm Melike valla o kadar kararsız kaldım ki ne zormuş isim meselesi 🙄 ayrıca fikriniz içinde teşekkür ederim 😇
Melike MinikkMucizemmm Ay evet gerçekten en zoru isim biz 32. Haftamızda netleştirebilmiştik 🫣Rica ederim 💛
Melike MinikkMucizemmm Teşekkür ederiz adıyla,sağlıkla yaşasın inşallah minnoşlar💛Rabbimde sizi sağ salim kavuştursun 🤲🏻
MinikkMucizemmm 2melekannesii___ bi ara bizimde aklımızda yiğit alp vardı sonra bu ikisi arasında kaldık ve bi türlü karar veremedim. İkisini mi koysak diyoruz ama o zaman da çok uzun olacak🤔
2melekannesii___ MinikkMucizemmm Yigit alp o kadar uzun degil ama goktug egemen uzun ve anlamsiz olur bence. 2 yaşındaki kizimin adi Melek Ecrin tek isim yada daha kısa isim koymadigimiza pişman oluyoruz
MinikkMucizemmm 2melekannesii___ evet aynen bende böyle düşünüyorum. İki isim koyup pişman olanlar var benim çevremde de o yüzden çok önemli ve zormuş bu konu 🤦♀️