Sevvgiii Merhabalar, Bu hafta yumurta toplama işlemi olacak inşallah. Sonrasında ağrı sancı vs oluyor mu?
Sehrbnon12 Sevvgiii narkozun etkisi gittiginde biraz adet sancısı gibi bi agrı oluyor sonra geçiyor canım hafif lekelenmen de olabilir endişelenme yani benim 16 yumurtam toplandı yaşım da 20 diye benim hafif ağrım olmustu ama her insan bir degil tabiki
sessizizleyici Sevvgiii benden 26 yumurta toplandı hafif sancu oldu lekelneme falan olmadı dayanılmaz hıcbısey yok hemen bitiyor :)
Yasemincee26 Sevvgiii bende de pazartesi yumurta toplanma işlemi olacak. İnşallah hamile kalırız. Sizde ne zaman olacak şuan ne kullanıyorsunuz iğne
Sevvgiii yagmurakgul yagmurakgul benim yumurtam az olduğu için çok ağrımaz o zaman diye umuyorum. Teşekkür ederim
Sehrbnon12 Sevvgiii gecmis olsun simdiden canım 😘😘biz 11 haftalık olduk bile ikizlerim ile darısı sana
Bhry Geçmiş olsun şimdiden. Çıktıktan sonra ağrı kesici serum takıyolar çok bir şey anlamıyorsunuz. Ama benim bi 10 gün sancım ve şişliğim çok olmuştu kişiden kişiye göre değişiyor. Güzel haberler inşallah🥰
Yasemincee26 Gamzeucan gecen cuma dan beri kullanıyorum 1 hafta oldu. Hem gonal f hemde meriofert bir sag göbekten bir sol. Yarın kontrole gidicem olgunlaşmışsa pazartessi toplama olacak
Gamzeucan Yasemincee26 bende 23 de adet oldum gonaptyl die bir igneye başlaıdm 4.cü günüde gonalf başladım ayın 2 sinde randövüm var tekrar bakalım ne olcak
Yasemincee26 Gamzeucan ayın ikisine kadar günde bir iğne mi sadece. Bize toz da verdi suya katıp içiyoruz eşimle beraber akşam yemeğinden sonra
Gamzeucan Yasemincee26 2 sinide sabah yaoıyırmn bizede prowomen bana promenk eşime verdi biz sabah aç kanrına suya katıp içiyorz takviye ediciymiş
Eylul10 Ağrı kişiden kişiye göre değişiyor galiba bende 36 yumurta toplandı. İlk iki gün adet sancısı gibi çektim daha sonra da karın bölgemde acı gibi olmuştu. Bir hafta sonra hiç bir şeyim kalmadı. Umarım kolay geçer ve hayırlı sonuçlar alırsınız
DamlaNur29 Sevvgiii olmuyor diyen yalan söyler tabiki oluyor ilk gün 2 3 saat biraz fazla ama sonrası geçiyor agrıların umarım yumurtalarınız toplanır döllenir
Sevvgiii DamlaNur29 sağolun. Bir kaç saat adet sancısı gibi oldu geçti çok şükür. 4 yumurta toplandı bugün sadece. Bakalım inşallah güzel sonuçlanır. Hayırlısı :)