Esra___ Pink05 biz de Kraft fit aldık özelliklerine ve görünüşüne göre şuan fiyatı en uygun olan bence
gokturksmom Selisiiim ben de chrome ve literax arasında kalmıştım joice chrome aldım ikisi de çok kullanışlı duruyor pişman olmayız bence 😊🙏
1850 Selisiiim bizde ondan aldık kaliteki geldı bizede baya. Ve agır da degıl fazla. Cok arastırıp onda karar verdık
dilanbartos Peg Perego diyeceğim ama sanırım Türkiye fiyatı aşırı pahalı. İnanılmaz kolay açılıp kapanıyor. Aşırı pratik.
pamuk_anne Kraftlarin bir çoğunun ayak kısmı katlanmiyor sabit duruyor ve oturur pozisyona geldiğinde bebeklerimizin o minicik ayaklarını acitabilir. Buna dikkat etmenizi tavsiye ederim, twist modellerde bu sıkıntı vardı ama sizin söylediğiniz modeli bilmiyorum.
Selisiiim gokturksmom aynen bende Chrome ile arada kalmıştım 😃 inşallah hayırlısıyla sağlıkla kullanmak nasip olur ❤️
Lolipop Nursen21 tatlım o arabadan arkadaşım kullanıyor.Araba genel olarak çok kullanışlı fakat yükseklerde yokuşlarda çıkarken sorun yaşattığını söyledi.Bilin istedim😉
Selisiiim Lolipop benim oturduğum bölgede öyle yokuş çıkacak veya zorlanılcak biyer yok zaten çoğu kişide genel olarak gidilecek yerler belli yani market pazar avm sahil ne kadar zorluk çıkarabilir ki 😃🤷