15 ocak 2020de ilk kez anne oldum oğlum 39+5de 4 cm açılma ile mecburî sezaryen olarak dünyaya geldi kakasını yapmıştı çünkü gece 2.20de o kadar berbat bi süreç geçirdim ki asla unutamıyorum hem de asla hatta o zamanlar sezaryen doğumu pozitif anlatanlara ayar oluyordum ama burda kimseye şöyle zor böyle zor diye de bahsetmedim çünkü benim ki kötü geçti diye başkasını etkilemek istemedim o bebeğim şuan büyüdü ve 28 ay 10 günlük ben normalde İstanbul’da yaşıyorum annemler Adana’da yaşıyor ve doğum için Adana’ya annemin yanına geldim 40ım çıkınca evime gidecem inşallah oğlum daha önce bende ne sebeple olursa olsun hiç ayrı kalmadı 1 saatlik bile olsa o yüzden doğuma giderken mecbur anneme bırakıp gittim benim içinde çok çok zor bi süreçti anneme kendimden daha çok güvenirim ama annelik ya işte neyse biz hastaneye gittik eşimle hastanede teyzemler de gelmişti yanımıza yardıma yatışım yapıldı aradan çok geçmedi ameliyathaneye gittik ortalama 45 dk sürdü drla ordaki hemşirelerle konuşa konuşa doğumumu yaptım en ufak bi his acı vs hissetmedim ama ufak tefek baskıları hissediyor insan oda normalmiş zaten neyse doğumum bitti odaya çıktık o kadar rahattı ki herşey anlatamam yani tabi ameliyattan önce bi 4-5 saat kadar hiçbir şey yiyip içmiyorsun ve tabiki de ameliyattan sonrada akşam saat 8 gibi yemeye başladım çorba çay nescafe su vs ilk doğumum da çok özür dileyerek gazımı çıkaramamıştım ama bunda çok rahat oldu yürümem aynı şekilde hatta ilk yürümede kızımın altını üstünü bile degistirdim hatta eşime de dedim ki ben artık 2 çocuk annesiyim dimdik durmam lazım oğlum beni hasta gibi görmemesi lazım ve dediğim gibide oldu ilk 2-3 gün biraz zordu hatta biraz değil baya baya zordu çünkü oğlum beni çok kıskandı kardeşini görmezlikten geldi kızımın altını üstünü değişirken kendisininkini de değişelim istedi kızım ağladıkça oda ağlıyormuş gibi yapıp sarılmamı istedi vs vs ama kardeşini her öptüğü zaman alkışladık iyi bişe yaptığı için bugün daha iyi kardeşine ama demem o ki sezaryenden korkulacak bişe yok ama 2 kardeş arası ya 2 yaş öncesi olacak ya da 3-4 yaş ara ile çünkü gerçekten çok zor biz 2.çocuğu oğlum 14 aylık falandı istedik ama Rabbim’in takdiri işte böyle nasip etti çok şükür iyi olmuş asla pişman değilim AMA SIZE DİYECEĞİM TEK ŞEY NE OLURSA OLSUN KİM OLURSA OLSUN ASLA AMA ASLA SİZİ NEGATİF ETKİLEYECEK İNSANLARI UZAK TUTUN HE DEYİP GEÇİN GİDİN ÇÜNKÜ BEN YAPARIM BEN ÇABUK İYİLEŞECEM GİBİ KENDİNİZİ HEP POZİTİF ENERJİ VERİN INANIN NE KADAR ZOR OLSA DA DÜNYA’NIN EN GÜZEL ŞEYİ
Biraz uzun oldu ama Allah herkese kolay doğumlar sağlıkla gelecek bebekler nasip etsin inşallah