Sibelmr Bayanalr hastne çıkışı uygun fiyatta alanlar ve memnun kalalnalr bna adres verebilirmi isimli çıkışlar 👶🌸
Kbraberk Sibelmr butikbebecik diye bir sayfa var oranın ürünleri hoşuma gidiyo açıkcası henüz birşey yaptırmadım ama fiyat olarakda bana bi tık uygun geldi ☺️
meltemkumsal16 Sibelmr https://instagram.com/bebeqcim?igshid=YmMyMTA2M2Y= bende buradan siparis verdim yarın gelicek 🥰
Deletedmom_110 Sibelmr ben betusunhediyelikleri nden yaptırdım canım 10 parça 390 TL ve nakışlı çok hoş baskı bana çok basit geliyor yaptıracaksan nakış yaptır 💜
Meryem83 Kbraberk bende butikbebecik den sipariş verdim isimli hala gelmedi bir arkadaşı tavsiyesi ile verdim umarım istediğim gibi gelir
Sibelmr FatmaNur_27 evet ya gerçekten hic uygun değil fiyatlar trendyoldanda cok kararsız kaldim bazen görseldik gbi gelmio oranın ürünleride 🤔
Sibelmr meltemkumsal16 linke basıyorum ama birtürlü giremiorun sayfa iptal edildi falan dio adresi yazarmışız direk yazarak giremiym 🤗
Deletedmom_110 Sibelmr ordan yaptırmanızı tavsiye ederim vaktiniz varsa yaklaşık 20 gün 1 ay sürüyor ama güzel yapıyorlar
meltemkumsal16 Sibelmr bebeqon en uygun fiyatlı burayı buldum yastik battaniye tulum sapka eldiven 214 tl ye yaptırdım 🥰
meltemkumsal16 Sibelmr nakışlı baktim hep ama yetiştiremeyiz dediler 1 aya gönderiyor larmis bu 10 gün sürdü yarin gelicek insallah bide nakislilar falan kargo da ücretli bi takım yastıksız battanitesiz 340 falan ediyordu en son buraya karar verdim
zeynepdurunun_annesi Sibelmr bebeqon bence uygun ya 274₺ 12 li çıkış içinde battaniye ve takı yastığı da var ayrıca kumaşı çok güzel bizimkiler yeni geldi biraz geç geliyo ama beklemeye değer diye düşünüyorum 🌸🌸
Ga0312 Ya kızlar bu isimli çıkışlar. Büyük geliyor sanırım bakıyorum fotoğrafta hep içinde yüzüyor bebekler