Seda020921 Merhaa kızlar canm cokk şırdan cekiyor ve çiğkofte aslında şırdan hayatımda hiç yemedim hep kötü gözüktü gözüme zaten almanyada yaşıyorum bebege bişey olmazsa bile nasıl bulcam aklım iyice karıştıı sizce soylenenler dorumu
egeninincisii Seda020921 Şırdan, midye hiç tüketmedim ilk hamileliğimde. Ki çok severim. Ama çiğköftenin sorun olacağını sanmam çok yedim.
heleninannesi06 Seda020921 çiğköfte hamileliğim boyunca yedim etsiz hiçbir şey olmadı sakatat olarak kokoreç yedim bir iki defa doktora danışarak
Babysharkdutdutdut Seda020921 çiğköfte etsiz yenebilir, sirdan da bilinen temiz bir yerden alınırsa birşey olmaz diye düşünüyorum
Deletedmom_110 Seda020921 şirdan yemedim ve asla Yemem ama çiğköfte sürekli yiyorum bir zararı olmadı yani
Kubos01 Adanada yaşıyorum burda kahvaltıda bile yenir ne olacak bebeğe sanki hayatımızda daha zararlı şeyler var sigara kola kahve gibi şeyler canınız istediyse bulursanız yiyin
benimmdunyamm Seda020921 hamilelikte sakatat zararlı ama doktoruna sor yine de orada bulabilir misin bilmiyorum kuzunun midesi belki kasaptan falan bulursanız evde kendiniz de yapabilirsiniz çiğ kofye etsiz hiç bir zararı yok
Seda020921 benimmdunyamm evet evdede yapılır ama nedense evde sankı güzel olmıycak işaki dışardan istiyorum ya bilmiyorum🥲
FatmaNur_27 Seda020921 bişey olacağından değil de içinde bakteri bulundurabilir çiğ et olduğu için az miktarda yenirse skntı olacağını düşünüyorum
FatmaNur_27 Seda020921 e ozmn bir zararı olmaz ki canım biraz miden ağriyabilir o kadar çiğköftenin etlisi hamileler için uygun görülmüyor sadece
Esraa1453 Seda020921 ben o kadar çiğköfte yedim ki çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı abur cubur da yedim sadece sakat at yemiyorum bu dönemde
Sehrbnon12 Seda020921 canım hayvanların iç organları ciğer vs ayağı başı falan işte ona sakatat deniliyor
Sehrbnon12 Seda020921 urfada yasıyorum canım çiğ köfte şırdan mumbar ne istersen zaten 7/24 yeniliyor burda bu yemekler bende yiyorum valla 😂😂
Sehrbnon12 Seda020921 ayyy gel gel almanyada neden kalıyorsunuz acaba iş için falan mı yoksa ailenin geneli mi orda