Ozzggeee Kvrck-123 Çoğu hastane artık kapalı şekilde yapıyor. Ama istisna olarak bazı hastaneler açık yapabiliyor.
Aysenur5 Kvrck-123 bende 2.gun çıkarmışlardi hava alırsa enfeksiyon kapmaz daha çabuk toparlanirsin dediler
burcinvrl6006 Kvrck-123 benim de açıktı hastaneden çıkarken o şekilde kalsın hiç bişey olmaz baticon verdi onunla pansumanını yap dedi sadece o kadar hiçte bişey olmadı canım
Alplin Benimde genel olmuştu spinal tutmadı. Karnımdan kum torbasını alınca ay nasıl ağrım olmuştu. Benimde hemen açıldı dikislerim bant vs kalmadı şaşırmıştım hatta ama bilmiyorum neden
Kvrck-123 Ozzggeee üstüne bant yapıştırmadı açık bıraktı dikişleri normal mi ? Kafama takıldı ya. Terletme dedi dikişlerini o kadar
Kvrck-123 burcinvrl6006 teşekkür ederim ben de baticonla pansuman yapıyorum inşallah hemen iyileşir tüm işimi tek yapıyorum yanımda eşimden başka kimsem yok annemle kayınvalidem geldiler bir gün kalıp gittiler
Kvrck-123 Seymaben ne zaman iyileşti bir de ben evde tekim sürekli hareket hakimdeyim yardım eden yok yalnızım bir problem olur mu ?
Ezgiduru Kvrck-123 benm de öyleydi hatta hastaneden çıktığım gün Dr um bı sprey sıktı ve duşa girebilirsin dedi. Ekstra hiçbir bakım vs yapmadım
burcinvrl6006 Kvrck-123 çok zorlamayın kendinizi eğilip kalkarken uzanmayın mutfak dolaplarına ağır kaldırmayın baticonla temizleyin güzelce tamamdır. Eş en iyi destek inanın yavaş yavaş yaparsınız boşverin ev dağınık kalsın siz kendi sağlığınızı ve bebişinizi düşünün😘
Seymaben Kvrck-123 yok kuzum bende yanliz kaldim sezeryandan sonra 5. Gunden itibaren ayaktaydim tam olarak 15. Gunde iyilesti😘
Kvrck-123 Seymaben napayım bakacak kimse yok Yalım’ım kalkmak zorundayım korkuyorum dikişlere bir şey olur diye Allah’a emanet yapıyorum işimi