Merhaba arkadaşlar, daha önce 18 haftalık gebeliğimde bebeğin kalbi durdu bir sürü test vs yapıldı, factor 5 heterozigot çıktı ama yüzde yüz bu sebeple denmedi. Doktorlar bile bazen kısmet diyor şu an coraspirin kullanıyorum tekrar gebe kalırsam iğne kullanacağım inşallah. Benim asıl sorum ise ekimde kayıp yaşadım ve Kasımdan itibaren tekrar denemeye başladım. Benim yumurtalar polikistik görüntüde ama sendrom yok. Doktorlar böyle söylüyor, çünkü hormonlar, regl düzeni vs herşey normal. Martta gonal f denedik ama kist olustu, nisanda ara verdim duphaston kullandım ve yumurta takibi yaptım. T çizgisi hafif koyulaştı ama yumurtlama olmadı, 30 nisanda regl oldum normalden cok kısa sürdü sadece 2 gün ve cok az kanamam oldu. 4 mayısta akıntım olduğu için ovulasyon testi yaptım ve T cok koyu cıktı bende doktora gittim. Ultrasonda kist duruyordu ve bir tanede 20 mm yumurtam vardı, kanda lh yaptırdım 10 cıktı betahcg de baktı doktor 0 cıktı oda. Doktor 10 az dedi belkide yumurta salındı artık düşmeye başladı değer diye söyledi ama ultrasondada görünüyordu yumurta ve etrafında sıvı vardı. Sonrasında değerlendirdik 3 gün ve ben 15 gün sayıp hamilelik testi yaptım negatif cıktı, ama reglde olmadım. (Eşimde de bende de herhangi bir sıkıntı yok ve sebepsiz infertilite yaşıyorum.) Tekrar akıntım ve kasık ağrılarım olunca 23 mayısta ovulasyon testi yaptım yine ve 24 mayısta T yine cok koyu cıktı. Su an hala hamilelik testi yapmadım. Benim merak ettiğim daha önce bu şekilde birşey yaşayan oldu mu? Doktorunuz ne söyledi ve ne yaptınız? Doktorlara iki kere yumurtlama olur mu diyorum çoğu olmaz diyor yani nadiren olur. Benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim. ![https://imgyukle.com/f/2022/05/25/RfA5jh.jpg]