Saraselo63 Selam bayanlar isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum da var mı bildiğiniz yaptırdığınız siteler ve ne kadara kaç parça yaptırdınız :)
Tubamommy Saraselo63 larydesignalbum ben bu sayfadan yaptırdım canm ben sadece 3 lü yaptırdım nakışlı yaptırdım ben baskılı olanlarda solma yıpranma daha çabuk oluyor
Mlkysf Saraselo63 ben ruka tasarıma yaptırıyorum tulum şapka eldiven ve ayakkabı olarak 190 tl kargo dahil nakışlı modeller yapıyor
Fundatercuman Saraselo63 babynisantashe sanırım sayfa adı buydu. Ben de burdan nakışlı yaptırdım çok güzel geldiler 😍
Saraselo63 Tubamommy hemen bakıyorum canım teşekkür ederim tavsiyen için bende nakışlı yaptırmayı düşünüyorum 😊
Tubamommy Saraselo63 rica ederim canm hata benimki şimdi dağıtıcıya verilmiş bugün inşallah gelir gelince buraya sana atarım
Bet7408 Saraselo63 ben valla çok güvenerek sipariş vermemiştim çünkü piyasaya göre baya bi uygun geldi şaşırdım çokta güzel geldi kıyafetlere özel kase bile yapmışlar hastaneye götürmek için
Saraselo63 Bet7408 yaa o zaman alıyorum ordan 😍😍😍😍bunu ordan sipariş eden birinden duymak gerçekten çok iyi oldu benim için ❤️
Saraselo63 Tubamommy yaaa bu ne güzellik maşallah 🧿 üzerinde görmeyi de nasip etsin inşallah rabbim bu takımdan da yaptırıcam galiba çok çok hoşuma gitti güle güle giysin paşa ❤️❤️
Cerenn61 Tubamommy maşallah çok güzel iyi günlerde giyer inşallah miniğimiz. Nekadar a yaptırdınız acaba