Melekk8 Boş gebelik geçirdim çok endişeleniyorum yine aynı şeyi yaşıycam diye doktor bekleyip görücez dedi.
QUEEN088 Melekk8 Bende doktor 8 haftalik hesapliyo ama 6 haftalik çıktı.Yani tedirgin olma.Çoçuk iyi gelişiyosa,kese,yolkesesi,embrion oluşuyorsa problem yoktur
egeninincisii Melekk8 Bizim de iki kontrolümüz oldu 3 er gün geriden gidiyorduk. Yani toplamda 6 gün. Ama son kontrole göre sağlıklı çok şükür 🙏🏼 endişe etmeyin geç döllenme olabilir. Bir haftaya kadar geriden gelmesi de normal. Bazı aylar haftasını yakalar bazı aylar geriden gelir. İlk hamileliğimde de olmuştu bunlar.
Gzmmtrkmn Melekk8 benim en başından beri öyle. 1 hafta geride hep. Geç döllenme olmuş. Şuan 30 haftalığım ama ultrasonda 29 larda bişey çıkıyor. Korkma doktorum bunun 1 hafta 10 güne kadar normal olabileceğini söylemişti
bebemdeniz Melekk8 bende gecer sene mart ayında boş gebelik yaşadım şuan hamileyim bende senin gibi cok korktum yine aynısı olursa diye ancak boş gebelik tekrarlamayan bir şeymiş genelde o yüzden Allah ın izniyle korkma bizede buradan bilgi ver
Melekk8 bebemdeniz çok sağolun çok teşekkür ederim inşallah tekrarlamaz duyarım sizede bildiririm inşallah🙏🥰
girl_boy_annesi Melekk8 benim 11 haftalık olması gereken bebeğim 8 haftalık çıktı ama ben adetime 3 gün varken hamile Kaldım biliyorum yani bu yüzden doktor da son adet tarihini pek önemsemedi
Umay255 Melekk8 onu dert etme kuzum benim bebeğim 7 haftalık ti doktor 6 dedi ve bida gittim 8+5 Ken 9 haftalık çıktı 10 haftalık olcam 🥰🥰🤲