zamaneannesi80 verocka 12. Haftada gittiğimde yüzde 80 erkek dedi bakalım şimdi 14+3 olduk 2 hafta var randevuya o zaman ne diyecek 🤭
Srdm verocka 12 haftada %85 erkek dedi doktorumuz şuan 14 haftalığız 16 da gidicez o zaman belli olur herhalde 😀😊
verocka Asel12300 12 de söylemediler mi size tahmini. En mantıklısı gerçekten şimdiden söyleyip kafa karıştırıyorlar 🙄
verocka busraayl1 12 haftalık gittiğimde bana da erkek dediler bende değişecek diye düşünüyorum kız hissediyorum 🥲
verocka zamaneannesi80 normalde bebeklerin organlarını gösteriyor bazı doktorlar benimki göstermedi de pek inanamadım 🤔
zamaneannesi80 verocka bence en garantisi 16. Haftadan sonraki tahmin yada detaylı usg de net görünür diye düşünüyorum 🤭
Kbraberk verocka Allah nasip ederse kasım annesiyim 13+5 🍋 uz ama henüz cinsiyet yok en son 12 haftalıkken gitmiştim haftaya tekrar gideceğim ☺️
Aksakal1907 @Asel12300 uygulamada benimde 24 Kasım gözüküyor ama ne olur bilemeyiz 😄 13+5im dün gittim ama benim uşak bacak arasını açmadığı göremedik yarın ikili test var belki o zaman öğreniriz ama umudum yok açıkçası 😏
hulyaca verocka dün kontrolüm vardı, 13+5 Di’m öğrenemedik. 17.haftamda tekrar gideceğim o zaman belli olur artık 🫠🫠
Aysecik96 15 haftalık olduk kasımda gelicek allah nasip ederse 13.hafta da gittim kesin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi sadece
eyoli verocka 21 Kasım doğum dendi. 12 haftalıkken gittim yüz üstü yatıyordu göstermedi şuan 14+2 yiz ☺️