Feyzacelikcan Benimde doktorum %80 erkek dedi 13. Haftadayiz. Bizde gördük çıkıntıyı ama denildigi gibi kas olabilir mi acaba ya 😬😬
Lizbonn verocka Erkekte cok yanılma olmuyor ve genelde hep erken belli olur. 16. Haftada erkek diyorsa yapacak bir şry yok 😌
Acemianneee08 verocka yok kuzum kızlarda klitoris kası şiş oluyor oda çıkıntı gibi görünüyor ben kendimde sağlık çalışanıyım . Bu yüzden karıştı biraz
verocka Acemianneee08 bende de karışmış mıdır acaba ya 12. Haftada bebeğin pipisini görmez herhalde bide bana göstermedi hiç bi şey sadece erkek dedi 🙄
Acemianneee08 verocka belli de olmaz kuzum çok erken 12 hafta net konuşmak için 15-16 dan önce tam şekillenmşyor cinsiyet
Prenseslerinannesi344 Acemianneee08 öylede bizim dktr maşallah 13 6 da kesin konuştu 18 ve 21 de degismedi
Kzy0205 Cikrikci https://imgyukle.com/i/VPbjQp Doktor 12 haftalık erkeğe benziyo dedi sizce değişir mi
Prenseslerinannesi344 verocka 13 de bana erkek dedi 18 de ve detaylıca değişmedi oğlum olacak canım ama 12 de kesin pipisi gördü ise değişmezse bir ihtimal oda kız derse genelde yanılma olyr
Prenseslerinannesi344 Tugceonur hayret nasıl doktormus sizinki bana özelde 13 18 perde erkek denildi detaylıca değişmedi
Tugceonur Prenseslerinannesi344 ben devlet hastanesine gittim detaylı için sadace ikili ve üçlü tarama da risk gördüklerini söyleyip tüm moralimi sıfıra indirdikleri için emin olmak açısımdan özel bir klinikte detaylı ultrasona girdim ve cok memnun kaldım 45 dakikadan daha uzun süre her organına bakıldı ve orda gösterdiler bana kız diye
Acemianneee08 Prenseslerinannesi344 her bebekte klitoris şiş olmuyor . Detaylı ultrasonda netleşiyor zatn.
Hacerden verocka evet yüzde seksen erkek dedi iki ay geçti kız dedi şuanda da belirsiz göstermiyor diyo 😄😄😄 doğunca belli olucak artık net
Hacerden verocka ilk çocuğum kız olduğu için onun kıyafetleri duruyor yepyeni 😂😅 kız olursa onları giyicek işte erkek okursa alacağız mecbur
Izlem_trky55 Cikrikci canım bende bir şey var orda dedım ama bekleyelım bir şey diyemiyorum dedi sizce ne ? Böyle olup sonradan kıza dönen var mı ?
Cikrikci Izlem_trky55 bence bekleyin klitoriste olabilir benimkide bundan daha küçüktü varla yok arası gibi ama erkek dedi kesin 16. Haftada tekrar gittim şimdi bomboş dedi zaten detaylıda net belli oldu
zeynepdurunun_annesi verocka evet olabilir 12 de erkek dendi bize 17 de kız olduğunu öğrendik benim de içime sinmemişti