Acemianneee08 Deletedmom52620 kuzum doktorum çok yakın arkadaşım aynı zamanda ve bende sağlık çalışanyım bizde de %95 erkek denildi çıkıntı bile gösterdi. Ama kızlarda klitoris kası şiş oluyor o yüzden çıkıntı gibi görünüyor karışma ihtimali çok yüksek . Net cinsiyeti 20 li haftalara doğru öğrenirsnz 12-16 arası çok erken ve çok fazla gebe var bu şekilde cinsiyeti değişen :)
Melekprenses Acemianneee08 pipi ince uzun oluyor klittoris daha kalın üçgen oluyor aslında şiş klitoris bile farklı oluyor. Allahım bizim pipi diye görünen de lütfen klitoris olmuş olsun çok amin. Sizde sağlık çalışanı olup yanılma olduysa ümidim çok arttı 🙊 erkek dediklerinde ultrason resmi varmı varsa atabilirmisiniz
verocka Acemianneee08 sizin yazınızı okuyunca sevindim 🥲 doktor bana 12.haftada %99 erkek dedi ama ben hep kız hissediyorum rüyalarımda falan öyle görüyorum🥹 doktorum yanılmış olma ihtimali var mı acaba çünkü aşırı emin konuştu hani bi sonraki sefere de bakarız kontrol ederiz falan demedi direkt ciddi bi yüzdelik verdi bu kadar erken görmesi biraz kafamı karıştırıyor 🫣🤔
Nazliekinci verocka benim 12.haftamda erkeğe benziyor dedi 16. Haftada kıza benziyor dedi hala bendede net bişi yok
Dozem İnanamıyorum buradaki yanılmalara ya benim ilkinde 12 haftada söylemedi öğretti hadi kendin bul cinsiyeti dedi ben bile çözdüm bi kere de doğru dedi ve değişmedi şimdi ikinci bebeğimde yine doktordan önce kendim bildim doktorda onayladı 12 haftada cihazlar mı kötü anlamıyorum
northandmother verocka 13. Haftada erken denildi 17 de de aynı şekilde ve dün detayliya girdik erkek olarak devam ediyor 😅😅
Melekprenses Fndaa_arslan oyy baya da uzun sürmüş pozisyon görmeden mi koz dedi acaba yani pipi nasıl gizlenir ki 😂
verocka Melekprenses bana 12 haftada %99 dedi başka bi doktora sordum yanılma olur mu diye o da erken daha %100 dememiş sonuçta her şey olabilir dedi 😃
Acemianneee08 Melekprenses kuzum haftası çok Küçük olduğu için üçgen ve uzunluk o dönemde fark edilmiyor malesef . 20 haftadan sorna dediğiniz gibi daha kolay seçiliyor
Melekprenses verocka çok amin Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin bize çok istiyorum çok. Allah 4 tane erkek evlat nasip etti çok şükür elhamdülillah şimdide kız evlat nasip etsin..
haklisinesracim verocka ilk bebegimde 16 da erkek dedi kesin falan diye de diretti hatta ama çok şükür bir kızım oldu 🥰
Melekprenses verocka erken haftalarda demiş değişmesi yüksek bana 16 haftada erkek dedi pipi resmi verdi 🙄
gazetecimom verocka olabilir de olmayabilir de. Mesela bana 11. haftada erkek olabilir bebek ama kesin değil, 16. haftada söylerim cinsiyeti dedi. Ben de bekliyorum 14. haftadayım. Erkek olabilir dedi ama kesin değil sonuçta, yüzde elli bir gibi anladım ben :)
gazetecimom verocka işte o yüzden 51 dedim :) kız daha düşük ihtimalli anladım. ama bu işler belli de olmaz. Beklemek lazım
Tutkumss Bana 12.haftada erkek demişlerdi 17.haftada kız dediler o yüzden bence biraz bekleyebilirsin 🙂
Makbulekckskry verocka değişimler çok oluyor ama benimde içime hep kız doğuyordu bence annelerin içine doğan oluyor 😀ekşi tatlı muhabbetleri inanın cinsiyeti belirlemiyor benim canım hala tatlı istemiyor hep ekşi ama kimi kız bebeklerde de tatlı çok istiyor canı ☺️ Birazcık daha bekleyip doğru zaman öğrenmek en iyisi sizin için
verocka Makbulekckskry öyle hurafelere bende çok inanmıyorum tatlı ekşi yok mide bulantısı vs. Sadece merak ederek Çin takvimi Rus vs ne varsa onlara bakmıştım hepsinde kız çıktı 🥲