Aslanbuse23 kuzeyinannesi_ o zman korkmama gerek yok bunu anlıyorum demi burdan 😬😍 ama işte ben daha hareketlerini de hissediyorum ya ondan endişe ettim sanırım
kuzeyinannesi_ Aslanbuse23 endişelenme canım hareketleri 21. Hafta bitmek üzereyken hissetmeye başladım 😂
Aylin_16 Aslanbuse23 evet şuan değil günler saniyeler uzun geliyor ama şaşırıyorum nasıl sonuna geldik sayılı zaman bitçek gitçek canım üzülme :)) sen de bi bakarsın bitmiş inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım 💕
Aslanbuse23 96- işte daha hissedemiyorum birde ilk gebeliğim ondan hissetsem bile anlamıyorum belkide şimdilik ufak olduğunu için 🤦🏻♀️
papatyasever34 Aslanbuse23 kız ben 23 haftaya kadar adamakıllı hissetmedim hareketlerini çok tembeldi 32 haftada dogdu şimdi 3 aylik durduramıyorum zilliyi🤣 şimdide geceli gündüzlü mutluluktan uyuyamıyoruz😭🤣
Aslanbuse23 Nazliekinci hayır daha hissetmiyorum ilk hamileliğim hissetsem de anlamıyorum biraz da kilom var benim belki Oda etken olabilir
Nazliekinci Aslanbuse23 En fazla 3 hafta içinde pıtır pıtır hissedersiniz merak etmeyin benim 3. Gebeliğin ben biraz erken his ettim
Aslanbuse23 kuzeyinannesi_ ilk olunca deneyimsiz oluyorsun herşeyde korkuyorsun panik oluyorsun ne biliyim tuhaf 😁
Ysmndnz Aslanbuse23 merak etme yakalarsın uyanık oldugu zamanı gerçi ilerleyen haftalarda zaten tekmeler güçlenmiş olacak gece gündüz tekme yiyeceksin😅
SevimlimX Aslanbuse23 ben 31 haftaligim her gittiğimde uyuyo maalesef bende hareket ettiğini görmedim bunda bir sorun yokki
Aslanbuse23 SevimlimX 😂😂😂 nasıl sorun yok ya millet bebeğim hiç durmuyor sürekli hareket ediyor diyor ben ondan tuhafsadım gece uyuyamayan bile varmış hareketlerinden 🤪
Ayvacekirdegi Aslanbuse23 çok şükür o zaman kafanıza takmayın :) iyi beslenin moralinizi yüksek tutun en önemlisi
Aslanbuse23 papatyasever34 😂😂😂 öylemi ben geceleri uyuyamayamya başladım zaten karnımın üstüne yatamıyorum karnım çok ageıyor sağda dön sola dön sabah oluyor 😬🤦🏻♀️
Egemen22 Aslanbuse23 iyide doktorunuz kotu bisi olsa derdi😆 niye uzuluyosunuz ki bebege duygulariniz geciyor🤭
Aslanbuse23 Egemen22 hisseder de annesine azcık hareketlenir umarım doktor kötü bişi söylemedi çok şükür ama insan hareketli görmek istiyor
Mrv135 Aslanbuse23 Olumlu düşünelim de uyuyan bir bebiş olsun 😄 Her şey güzelse korkmayın belki de sadece uykuyu seven bir bebiştir 😂😂😂