kckelf123 Kızlar doktor değiştirdim 27.haftada çok ilaç içiyorsun diye decaviti bıraktırdı içtiklerim demir ilacı bide imom omega. Diğer bıraktığım doktor doğuma kadar decaviti iç demişti ama bu doktor bıraktırdı🤷🏼♀️
Elfakbalik kckelf123 decaviti benim doktorum doğuma kadar kullan dedi 33 haftalık hamileyim hala kullanıyorum
Mucizeminnos kckelf123 imom omega içiyosanız decavite gerek yok diye biliyorum benim doktorum aradaki tek fark imomda omega olması dedi decavitte yokmuş o geri kalan içerik hep aynı olduğu için ben de balık yemediğim için imom a devam ediyorum siz yine de doktorunuza sorun tabi her doktor da aynı değil 🌸
Pyrz_07 kckelf123 imonda da aynı vitaminler var o yüzden bıraktrımıştır banada imomu bıraktırdı decaviti içiyorum ikisi aynı anda ağır gelebilir ondan bıraktrımıştır
Askiletotomsu Martta verdiler kullandım geri bıraktım kusturuyor diye Nisan sonu decavite başladılar Onu da arada bir içiyorum Bir kutu halen bitmedi bile Hiç dikkat edemiyorum valla
Elfakbalik kckelf123 bence kullanın kan ve decavit doğuma kadar kullanılması gerekiyor Muş doğumda kana igneye filan gerek olmasın diye
Atlgn Decavit 24. Haftaya kadar kullandım. Calciday d3 ve feramat kullanıyorsun gerek yok decavit e artık dedi bana. Bi de omepavm içiyorum.
maviiiayyy kckelf123 ben 17. Haftadayim sadece decavit ve d vitanimi verildi kan ilaci verilmedi doktora soylemeli miyim. Ihtiyaca gore mi veriyorlae