Silasil Merhaba kızlar doktorum aylin karahasan Acıbadem de doğum yaptırıyor hastane hakkında bilgisi olan var mı daha önce orda doğum yapmıs olan ve fiyat hakkında bilginiz?
Canasu Silasil selam Acıbadem sigortada çalışıyorum. Acıbadem hastanesinde doğum yapmak isterseniz hamilelere özel doğum paketlerimiz var çok daha avantajlı fiyatlarla doğum yapabilirsiniz. Bilgi almak isterseniz ulaşabilirsiniz. cansu.kaya@asasigorta.com
Aselkosunannesi Fiyatlar doktora göre değişiyor canım, kendi doktoruna sorman gerekiyor. Bizim doktorumuzda 18 bindi acıbadem
Canasu Aselkosunannesi selam Acıbadem sigortada çalışıyorum. Acıbadem hastanesinde doğum yapmak isterseniz hamilelere özel doğum paketlerimiz var çok daha avantajlı fiyatlarla doğum yapabilirsiniz. Bilgi almak isterseniz ulaşabilirsiniz. cansu.kaya@asasigorta.com
Aselkosunannesi Silasil evrim aydın canım. Aylin hanımı ben de çok duydum ama randevu ücretleri pahalı gelmişti ☹️
Silasil Canasu benim doktorum disardan acibademde dogurmak istiyorum ona sigorta yapiliyor benim bildigim doktor disardan olunca sigorta yapilmiyor
Canasu Silasil dış doktora poliçe şartlarında ödeme yapılıyor. Dilerseniz bana ulaşın detaylı olarak bilgi verebilirim