Burcu7260 Geçen hafta doktora gittim 5+3 doktor kese güzel yerde dedi bende dedim bazen belim ağrıyor ilk zamanlar ağırlar normal dedi bana düşük ilacı verdi ama ben nedense içemiyorum miğdemi bulandırmıyor yutamıyorım ne yapmam lazım 🥹🥹🥹
Ebruerdi59 Burcu7260 benim 8+4 haftalık. 6haftalıkken açık kahve lekelenmem olmuştu. Doktorumda bana ne olur ne olmaz diye progestan hapı verdi sabah akşam. Sonra mide bulantılarım başlayınca akşamları içmeye başladım. Bende sevmiyorum o ilacı içmeyi sersemleşiyorum ve uyku yapıyor. Ama bebeğimize bir şey olmaması için dayanıcaz mecbur 🧿
Aysh89 Burcu7260 ben tehlike olmadığı için yavaş yavaş kestim bnde içemedim iğrenç bişey o hem uyku veriyor rezil oluyor insan o hapla alttan kullanımı varmış doktoruna sor istersen
Limonzeytin Burcu7260 Vajınadan alın. Bu ilaç hep yutulabilir hem vajınadan fitil gibi konulabiliyor daha etkili böylece👍
Oznrusk Bende fitil olarak kullanıyorum doktorum ağızdan yan etki yaptığını ve fitil olarak daha faydalı olduğunu söyledi
Oznrusk Melos90 yok öyle demedim doktorum ağızdan alma yan etki yapıyor fitil olarak kullan dedi bende o şekilde kullanıyorum bir yan etkisi olmadı
Zeynepppdyg Burcu7260 fitil olarak kullanmak hem daha etkili hemde yan etkisi olmuyor hap olarak içince mide bulantısı vs yapıyor
Burcu7260 feyza61 yok hayır doktorum söylemedi ama denicem nasıl yapcam tam bilmiyorum tırstım biraz 😔
feyza61 Burcu7260 kaç tane al dediyse mesela ben 1 yatıyorum bacaklarımı açıyorum içime itiyorum ittirebildiğim kadar. Ama yaptıktan sonra ayağa asla kalkmadan gerekiyor 3 saat yatıyorsun. Fitili kullanmadan önce tuvaletini işlerini falan yap öyle hallet yat