Hzldrsn Hamileyken hangi vitamin ilaçlarını kullandınız kan ilacı kullandınzmi . Ben vitamin hapı d vitamin damla bide demir hapı kullanıyorum .
Biroglanannesiii Hzldrsn Vallahi bir kutu multivitamin alıyorum içinde hepsi var hamileliğin başından beri bu şekilde vitamin takviyesi aldım 7 aylığız başka da bir şey kullanmadım
annenadorella Hzldrsn ben kendi kafama göre ars vermiştim beslenmem iyi diye ama geri başladım bugün decavit, coledan d3, gyno ferro sanol yazmıştı doktorum ekstra da efermag var magnezyum takviyesi onu kramp vs ağrım çok olduğunda içiyorum
Hazalaskin Hzldrsn kaç haftalıksın canım ben regenesis (omega) ferro sanol (Demir hapı kan falan karışık ) d vitamini kullanıyorum. 38+6 olduk doktorum son kutum bitti diye artık yenisini yazmıyorum bırakabiliriz dedi
esmaozdemir76 Hzldrsn şuan 10 haftalık hamileyim sadece folbiol kullanıyorum. Kan değerlerim iyiymiş kan ilacına sonra başlayacağım dedi
Limonzeytin Efermag,d3 damla,decavit,gynoferon kullanıyorm. Devletn karşıladğı ilaçlar. Onun öncesnde 3aya kadar herşey içinde bi vitamn kullanıyodm doktorum bunları verdi 4.aydan itibaren
Hazalaskin annenadorella beslenme yeterli gelmiyor canım o yüzden veriyor doktor vitaminleri mesela haftada kaç kez ne kadar balık yiyebiliriz ki öyle düşün krampların falan magnezyum kalsiyum eksikliğinden olmuş olabilir vitaminler çok önemli senin için bebek senden her şeyini karşılıyor zaten o vitamin kullanmasak bile sağlıklı doğacak biz sonrasında çabuk toparlanalım diye veriyor doktorlar. Ha bide sade soda iç her gün kramplarında ciddi azalma olacak
Hzldrsn Hazalaskin 24 haftalgim canım sadeve 3 ilaç kullanıyorum bnde vifolic vitanmn hapı ,D vitanmini , demir hapı . Doktorum haftaya kan ilacina başlamami söyledi bide