newbabyno2 Kızlar bugun 8gunum var adetıme, sağlık ocağında işim var gıdıcem , Gitmişken kan versem çıkar mı
byzza16 newbabyno2 kan testi genelde adet gecikince yapınca daha doğru sonuç veriyor. Ben 6 gün kala erken gebelik testinde öğrenmiştim ama biraz daha bekleyin isterseniz
eylulmihrasmom newbabyno2 bence biraz daha bekleyin ben de adetime 1 gün kala gittim kan verdim geç döllenme olduğu için çıkmadı çok umutlanıp üzülmüştüm. En doğrusu adetin 6-7 gün geçince diye biliyorum
Merve201119 newbabyno2 adetinize 8 gun varmış şuan verirseniz sizi yanıltabilir cunki negatif çıkabilir varsa bile
Afifeelif Erken döllenme olduysa çıkabilir ama çok düşük ihtimal arkadaşım.. yani çıkmasa da bu doğru sonuç olmayabilir.. inşallah gebesindir 🥰🌺
Dimpleee newbabyno2 bizim de ilk denememizdi kesin oldu gözüyle de bakıyorduk nedense :) her konuda aşırı sabırsız biriyim 10 küsür gün kala başladım ben testler kan vermeler bi sürü :) hatta bi testte silik çıkmış meğer farketmemişim onu galiba tam öğrenmeden bi öncekiydi neyse adetime 6-7 gün kala öğrendim kanda da çıktı ama sonraki süreç bir türlü geçmedi erken öğrendiğim için bu sefer sürekli kan verip değer yükseliyor mu diye baktım Lab hatası oldu bi kez kimyasal sanıp üzüldüm kese gördüm sonra kalp bekledim tüm kötü olasılıkları araştırarak geçirdim zamanı diyorum 2. Kez hamile kalırsam kesinlikle bayaaaa bi gecikince gideceğim sürekli beta falan uğraşmayacağım ( umarım öyle olur sabırsızlık çok başka bir şey )
Czn2105 newbabyno2 ben 5 gün kala vermiştim 45.5 çıkmıştı erken yumurtlama olduysa olabilir ama çıkmazsa da üzülme boşuna