minikbiranne35_ Kızlar cinsiyet icin gidiyorum ama bir turlu kendini gostermiyor napmam lazim giderken 🙄
Annesininportakali53 minikbiranne35_ kac haftaliksin kuzum bana doktor çikolata ye ve idrara sıkışık gel dedi tabi ben randevuya giderken daha 15 haftalik olcam ama yine de böyle söyledi kıpır kıpır olur görürüz dedi illaki
Ozge minikbiranne35_ valla ben 1paket caramio yedim bebek çok oynadığı için göremedi doktor. Ekstra 10dk da baktı ama nafile çok çikolata da iyi değil bence.
Mlkysf minikbiranne35_ tamamen şans artık görmek 😀 bende çikolata yiyip gittim ama hiç oralı olmadı bebek sonra biraz yürüdüm 10 dk kadar öyle baktı da gördü
Hazalaskin minikbiranne35_ cinsiyeti 15. Haftada öğrendik neyseki onu saklamadı bizim küçük hanım ama 38+ 6 olduk henüz yüzünü göremedik elleriyle öyle bir kapatıyor ki görmek imkansız😂 demekki gizemli bi kız olacak 🤷🏻♀️
Hatce22 En bilindik yöntem cikolata (ulkerin yada etinin bitter çikolatası ) ve vişne suyu iç birde merdiven in çık bana oyle yaptirdi doktor kesin çözüm
Annesininportakali53 minikbiranne35_ dene kuzum ama çokta yeme bu sefer çok hareketli olur bitter türü yiyebilirsin hem çikolata hem şeker oranı çok yüksek değil inşallah gösterir 🤭😆
Hatce22 Ozge ben gene belki 3 paket o buyuk cikolatalardan bitirdim merdivenleri hic demiyorum bile belki 7 kat çıkmış kadar çıktım 3 kere bakti en sonunda 4 te ucundan anladi doktor erkek dedi degisiyor demekki
Ozge Hatce22 ya o kadar hareket etti ki bırak cinsiyeti normal ölçümü bile zor yaptı doktor. 1paket çikolata yedim halbuki ekstra bişey yapmadım 😂
byzza16 minikbiranne35_ bence bu iş tamamen şans işi 😄 çok tatlı yiyip girmekte iyi değil bu sefer kıpır kıpır oluyolar hem ölçümler doğru alınamıyor hemde cinsiyette yanılma olabilir. İdrara sıkışık gidin yeterli bence
haticerabia45 byzza16 acaba benim ondan mı öğrendik ki cinsiyeti aşırı çişim vardı hatta doktorum sıkıştın galiba demi dedi 😂😂🙈🙈 vay velet bebegim benim vay
haticerabia45 minikbiranne35_ biz öyle böyle göstermeye göstermeye bir anını yakalayıp öğrendik cinsiyeti ama 31 haftalık olucam yarın hala yüzünü göstermedi ısrarla eliyle yüzünü sürekli kapatıyor ne çikolatalar kefirler içtim kuru yemiş vs yedim yok anam inat mı inat doktor da doğumda artık sürpriz olsun bizede dedi 😂😂😂😂
Snmoyk minikbiranne35_ çikolata etki etsin istiyorsan kontrolden 1 buçuk 2 saat önce yemen lazım ben öyle yaptım 14 haftalik öğrendim