Nurrrtkn42 Kızlar 37 haftalık olucaz yarın dün bi arkadaşım devlet hastanesinde doğum yaptı ve bana asla burda doğum yapma dedi bende şimdi özel hastane arayışına geçtim Konya da doğum ücretleri ne kadar ve hangi hastane
yagmurakgul Nurrrtkn42 ben en son medicanaya sordum 5250 gibi bi fiyat demisti. Ama medicana pahalıdır genel olarak. Belki obur oteller daha uygundur
Nur_fasulye Nurrrtkn42 Medova ameliyathanesi çok temiz ebeleri de oldukça ilgili 5250 demişlerdi ama muayene ücreti arttı doğum ücreti de muhtemelen 6000 olmuştur
rkyycbnn Melikekayaa benim ablamda iki gün önce orda dogum yaptı cok memnun kaldi doktorlardan hemsirelerden
yagmurakgul Cinarsaitinannesi onu bilmiyorum. Ama sompo sigorta medicana’ya geçiyor. Sizin hamileliginiz ilerlemiş baya o yüzden bu haftada sigorta yaparlar mı bilmiyorum ama sigortaya doğum ucreti 3680 TL’yi denk geliyor. Bir arayın isterseniz https://www.tamamlayicisaglik.com/teklifler/8c4d13d0-dc04-11ec-81e0-8600004bb000
Cinarsaitinannesi yagmurakgul çok teşekkür ederim ben en başında hastaneye sordum bilgi vermediler anlaşmamız yok dediler o yüzden ucretli gittim hep simdi arayım bakalım ne yapabilecez
MDeniz42 Nurrrtkn42 birkaç sigort çeşidi var ben konuştuğumda 9 randevu ve doğum doğumdan sonra ilk kontrol ya da tek doğum sigortası yapabiliyorsun
Nurrrtkn42 Elifismail12 Konya şehir hastanesinde bebeğin kolu sargıdaymış ve 1 hafta sargıda kalacakmış daha sonra da fizik tedavi uygulanacakmış doğum sırasında olmuş
MDeniz42 Nurrrtkn42 doktoru kimdi ben 2 kez şehir Hastanesi’nde kaydım olsun diye bi doktora gitmiştim boyu kaç diyorum anne karnında boy ölçülmez diyor. Gerçekten perişan
Nurrrtkn42 Elifismail12 amin canım duyunca bende korktum artık allah korusun ya bebeğime de aynısı olursa diye
MDeniz42 Nurrrtkn42 Medicana Hikmet Karabacak yılların doktoru kesinlikle hemen randevu al. Birde büyümüş baya canım hemen karar verip bir iki kere doktorunla görüş
yagmurakgul MDeniz42 yok ama konustim. Ben daha çok başındayım biraz zaman geçsin yaptıracağım insallah