Cokaskannecim Merhaba. Sizler banyo seti olarak neleri tercih ettiniz ? Babyjem markasınin setleri hoş fakat pahalı. Sizce bir banyo setine o paraları vermek doğru mu? Bahsettiğim markayı alıp kullananlar var mı ? Şimdiden herkese teşekkürler 🌸
Dilaraa_16 Cokaskannecim sırf marka içim o kadar para vermeye gerek yok bence ben hamileliğimin ortalarında katlanır küvet seti 165 e düştü diye teyzem hediye olarak aldı ki o ara en fazla 195 e düşüyordu fiyatı hepsiburadadan aldık bu arada aynı hafta e bebeğe gittim 400 TL di fiyatı aynı setin bence indirime girince internetten alabilirsin
yigitinannesiiiii Cokaskannecim a101 ve bim e de uyguna geliyor canım yani marka olarak düşünme kaliteli olsun yeterli ben geçen bime geldiğinde aldım internetle çok bi farkı yoktu ama gözümle görerek aldım sonuçta bide babyjem kadarda değildi fiyatı
dmr-mne Cokaskannecim sepetkitchen var trendyolda hatta şuan da indirim var bn ocakta bu fiyata almıştım katlanabilir banyo seti 250 TL düşmüş bir bakın isterseniz https://ty.gl/fieeklowqr
2bebe1gebe Cokaskannecim ilk doğum yaptığımda katlanır setler yoktu😂olsaydı onlardan alırdım ama ilk doğumdan kalma setim olduğu için almadım markada değil yani öyle düz küvet kovası bide o su dökme şeysi😂
Taze_annee Cokaskannecim ben bime gelen katlanir setten aldim 270 tlye geldi trendyoldada var 290 tl falan bence sdce markaya para vermek anlamsiz hepsi ayni kalite emin olabilirsin kullanicilara cok sordum😊
EssoSavve Cokaskannecim e bebek ve benzeri mağazalarda baby jemi 500-600 görünce trendyoldan 300 bulup sipariş vermiştim. Şuan orada da 398 olmuş 🙄 Herşey zıvanadan çıktı maalesef 🤷🏼♀️
Ebru9414 Cokaskannecim canım ben hep şok, bim ve a101 indiirmlerini takip ettim ordan aldım katlanır küvet öyle öyle set yaptım hep yer kaplama sorunu yok hemde diğerlerinden daha uyhun aonuçta en fazla 1 yaşına kadar orda yıkancak sonra duşta bıcı bıcısını yaparım😊
Guler123_ Cokaskannecim bı küvete o kadar para vermeyin gerek yok ben bime gelenler bana pahalıya gelmişti BİM’in sadece katlanır küveti 180 tlydi ben gittim bı milyoncudan küveti kovayı ve maşrafayı 3 ne toplam 140 verdim düz şeffaf renk ve kaliteli sağlam bı ürün bebek mağazaları olur olmadık şeylere çok gereksiz yüksek rakamlar veriyor çünkü onların dükkan ismi ve kiraları var içinde sadece bebeğe ait ürünler olduğu için bizler insanlar orası çok kaliteli algısına kapılmışız o yüzden marka falan boş girin bıtane milyoncuya alın geçin benim ilk gebeliğim ben öyle yaptım nerde bütçeme göre en ucuz ve uygunu varsa aldım
Aysun1981 ben katlanır aldım ama hiç katlamadık, öyle kullanıyorum ve ana küvetin içinde duruyor. Yer ile ilgili çok sıkıntı yok ise katlanıra gerek yok. Ayrıca ben ilk 5-6 hafta kullandım, sonrasında bebeğimi duşta yıkıyorum.
Ruveyda_baskapan Cokaskannecim ben babyjem aldım çok portatif , o tarz şeylerin evde yer kaplaması göze batması bana hoş gelmiyor diye, ama pahalı evet ama güzel 😂
Deletedmom_110 Cokaskannecim sırf marka diye o kadar para vermeyi doğru bulmuyorum ben küvet seti aldım geçen hafta 250 TL’ye çok kaliteli güzel de bişey