Aylin_16 kızlar şuan 38+4 üm 5. aydan sonra ağırlaştıkça belimde ve kalçamda tutulmalar oldu oturup kalkarken resmen işkence gibi yatakta da dönemiyorum resmen ortadan ayrılcak gibiyim çok canım yanıyor bu aralar da sol kalçamda tam belimle birleşen yer ağrıyor hatta sızlıyor üçüncü gebeliğim diğer ikisinde böyle bişey yaşamadım doğumda sıkıntı yaşar mıyım diye korkuyorum :( böyle olup normal doğuma gidenler var mı deneyimlerinizi yazarmısınız :( diğerlerinde çok aktiftim bunda çok zorlandım ev işlerinden sonra kamyon çarpmışa dönüyorum yürüyüş skuat falan da hayal oldu geceleri uykular haram oldu.. şuan tek derdim sağlıklı bişekilde doğum yapabilmek
Busee2727 Aylin_16 bende 38+4 aynı sorun bende de var ilk gebeliğim gece yatakta zorla dönüyorum, yataktan zorla kalkıyorum sağ taraf kalça kemiğim kırılıyor sanki bazen belime, bacağıma kadar vuruyor ağrısı çok kötü ağrıyor bıçak saplanıyor sanki😕
Lykiav Aylin_16 bende bugün 38 oldum sırt ağrısından ve yatakta dönememekten tabi birde sıcaktan uyuyamaz oldum
Gulenay-18 Aylin_16 geçmiş olsun canım aynı şeyi yaşıyorum canım 38+5 oldum ağrılardan tutulmalardan mahfoldum uyku uyuyamıyorum ağrıdan dönemiyorum bile yatakta sabit durmaktan belim dahada ağrıdı
littlemomn Ben 23 haftalık gebeyim gebeliğinin 2. Ayından beri ne düzgün yürüyebiliyorum ne yatabiliyorum o beldeki ve bacaktaki sancı anlatılamaz bazen yataktan kalkmak için sürünüp yere iniyorum
suleesrky Ben de aynıyım. Fitiklarim yuzundenmis. Beyin cerrahı normal doğumu onermediginu söyledi. Doğumu yapabilsem bilr sonradan hasar birakabilirmis maalesef.
Aylin_16 suleesrky geçmiş olsun canım benim bildiğim kadarıyla fıtığım yok gebelikle ilgili ama anlamadım yani durduk yere çıktı kanım biraz düşük calsiyum da belki düşük acaba bunlardan dolayımı oldu diyorum
suleesrky Aylin_16 Olabilir balım. Cok cok gecmis olsun. Senin ve bebegin icin hayırlısı neyse o olsun.♥️
Aylin_16 Busee2727 geçmiş olsun canım sana da kan değerlerin nasıl peki calsiyum d3 falan takviye alıyormusun magnezyum alıyorum ben sadece calsiyum mu düştü acaba diyorum
Annemiz Busee2727 35+1 olduk hamileliğin başından beri hala aynı acıyı çekiyorum tam olarak beni anlatmışsınız resmen ☺️
Busee2727 Aylin_16 teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun evet alıyorum hepsini canım ama onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum doktorum bebek büyüdüğü için baskı yapıyor dedi
Aylin_16 Busee2727 bi sağlıkla doğuraydık :)) gerçekten stres oldum hem bian evvel gelsin diye bekliyorum hem korku var hem bu ağrılar uyku muyku kalmadı
Aylin_16 Lykiav evet sıcak da cabası camlar açık yine de terliyorum hele sabaha karşı nefesim darlanıyor
Aylin_16 Gulenay-18 sağol canım sana da geçmiş olsun benim şuan sol kalçam ağrıyor mesela sağıma yatıyorum midem yandı bianda soluma döneyim dedim zar zor döndüm ama sol bacağım üstüne yatamadım ağrı var şuan oturdum yani pes ettim
Gulenay-18 Aylin_16 saol canım ben artık geceleri eşimi uyandırıyorum tutuldum kımıldayamıyorum yardım et diye o kaldırıyor kalkıyorum yoksa nasıl yattiysam öyle kalıyorum sonra o tarafım komple uyuşuyor. Bu arada bebeğinizin kilosu boyu nedir acaba 🤔
Aylin_16 Gulenay-18 doktor öyle detay vermiyor canım en son 37+6 da gittim bebeğin 37 haftayla uyumlu dedi