Sebiha1 Arkadaşlar hemen cinsiyet partisi yapmayın önerimdir 😂😂😂😂 20 haftada gelen cinsiyet değişikliği şoku🙈
lemonsmother Sebiha1 ilk bebeğimde 22 haftaya kadar oğlum oluyordu cinsiyet partisi yaptım, detaylıda kız olduğunu öğrendim. Şimdi 2. Bebeğime hamileyim, doğumda cinsiyeti söylerim diyorum herkese 😂😂😂
aslansmommm Sebiha1 16 da erkek dedi ultrasonda pipi fotosuda verdi yarın detaylı ultrasona giricem değişir mi diye korkuyorum yani kız olsun bişey olmaz da insan alışıyor kordonla karıştırmamıştır inşallah🤭
Cansu0834 momofthreechild bende 15 haftada kız olduğunu öğrendim ve balon patlattık inşallah değişmez 😂
Sebiha1 Cansu0834 arka fonda hüsran her daim çalıyordu kafamda şoku daha yeni atabildim de post açtım😂 inşallah😍
Sebiha1 lemonsmother ahahahahah güven olmuyor bunlara yarınndetaylı var umarım başka bir şok daha yaşamam😂😂
Edabykl lemonsmother ultrason görüntüsunde size pipi gostermediler mi nasil oluyor yaa sasiriyorum cidden cuma gunu detaylim var bakalim benimkide erkek değişecek mi 🤭😂
yigitinannesiiiii Sebiha1 yaaa gece gece niye okudum ki şimdi ben bunu tam uyumayı düşünüyordum uyuyamam artık bizde 16+4 te erkek dendi cinsiyet şeyside yaptık Allahım değişmesin ya 😂😂😂😂
bebegim42_ Sebiha1 bende öyle 16 da kız dedi bu cuma yine gidicem değişmez inşallah millete kız diye yaydık
cileklicookie Sebiha1 hadi canimmm beki 16 Haftanda elinde ultrason yokmuydu bacak arasi boş olduguna dair ? Yani doktorun sadece yapisina bakarak mi kiz dedi acaba
Vera09 Sebiha1 oyy güldürdün beni ya😂😂deraylı var iki hafta sonra bakalım değişmesin diye dua ediyorum😂
cileklicookie Kbrazcan peki sanada sorayim 17. Haftada elinizde bacak arasi ultrasonu yokmuydu acaba yoksa doktor yapisina goremi söyledi cinsiyeti ? Bizim tüm yapisi belirtileri erkek yonunde doktorum erkek olduguna yemin edebilirim ama bunun bacask arasi bos diyor Detayliyi bekliyorum 2hafta sonra bakalim o ne dicek