Smyrrr 33 haftalık hamileyim fakat geçmeyen yan kısımlarımdaki ağrılar yaşanlar var mı ? Gece ve gündüz fark etmiyor hiç geçmiyor bu ağrılar
_Lavinya Smyrrr Evet aynı ağrılar bende de mevcut. Su an bir sağ bir sol dönüyorum uyuyamadım bir türlü 😪 Bu kaburga ağrıları bebeğin büyümesiyle ilgiliymiş. Magnezyum kullanmayı aksatmayin.
Smyrrr _Lavinya sırt üstü bile yatamıyorum nefesim gidiyor 😞 doktor bu zamana kadar vermedi magnezyum
Smyrrr _Lavinya ben doktoruma gittim sırta doğru olan ağırlar bebeğin büyümesi ile alakalı fakat yanlardaki ağrı böbrekler ile alakalı idrar tahlili verdim yüksek miktarda enfeksiyon çıktı eğer ağırlar devam ediyorsa senin de doktoruna danış istersen canım :)
gamonur Smyrrr aslında vermesi lazımdı doktorun bnde 31 haftalığım uzun süredir magnezyum kullanıyorum
_Lavinya Smyrrr Bu zamanlar için sırt üstü yatmak sakıncalı olabilir. Ama nasıl vermemiş bilemedim. Günde iki kere bile içebilirsiniz çok ağrınız olduğunda.
Smyrrr gamonur bir ay önce gittim herşey yolunda dedi sadece bebeğin suyu biraz fazla olduğunu belirtti
gamonur Smyrrr benim hatta çok kemik ağrılarım oluyordu magosit içtiğim halde doktoruma söyledim magnezyum yağı kullanabilirsin dedi aldım masaj yoluyla kullandım iki günde kesti ağrımı
Smyrrr _Lavinya Uyumadığım zamanlar sırt üstü yatıyorum 5 dk bile sürmüyor :) maalesef ki vermedi ve bronşit oluyordum baya hastalandım tedavimi erken yaptırdım da toparladım o zaman söylediğim de kas ağrıları dedi bana
_Lavinya Smyrrr Bazen gerçekten dayanılmaz oluyor, sizi çok iyi anlıyorum 🤭 Çok geciktirmeden doktorunuzdan ilaç önerisi isteyin. Belki sağlık ocağı da yazabilir. Ben şu an toz şeklinde olanı kullanıyorum. Çok geçmiş olsun 🌸
_Lavinya Smyrrr Haber verdiğiniz için çok teşekkür ederim ☺️ Bende başından beri enfeksiyon var, sürekli yeniliyor. Onun için ayrı ilaç kullanıyorum. Çok geçmiş olsun tekrardan 🌸