Şu yukarıya hassas içerik yazmak bile üzüyor beni aslında ama malesef ki yaşadım yaşıyorum. Aslında buraya yazı yazıcak güçte değilim çünkü evladımın kokusunu içime çekemedim ama biliyorum ki burada çoğu insan benden haber bekliyor.Sabah 9 gibi doğuma girdim oğlumu çıkarttılar ve ağladı çok şükür.birtakım işlemler yapıp kuveze götürdüler. Dedim bir kere öpeyim koklayım içime çekeyim kokusunu ama malesef izin vermediler.Sonra 45 dk fakan beni kapatıp odaya götürdüler.Narkozun etkisi geçince tabiki de inanılmaz ağrılarım oldu ama hiçbiri oğlumun yokluğu kadar canımi yakmadı.oglum sağlıklı çok şükür fakat yarın ameliyat olacak.Sırtıkapatılıp sant takılıp takılmaması gerektiği karar verilecek ve en önemlisi ya belden aşağı hiçbir zaman tutmayacak ya da bir umut olacak . Ama şunu yazmadan da geçemeyeceğim oğlumun denildiği kadar bir açıklığı yok ve o kadar tatlı o kadar nur gibi melek gibi bir oğlum var. Sizden tek dileğim yarın oğluma bol bol dua edin.Malesrf yine göremeyeceğim ama güzel sonuclar almak bana çok iyi gelelcek. Şu hayatta hep acı esigi çok düşük ve çok güçsüz bir insan oldum.Ama şuan oğlum için olan çabalarıma ben bile inanamıyorum.Anne olmak böyle bir şey heralde sadece oğlum hakkında bilgi vermek istedim sezeryan ameliyat olacaklar için merak eden varsa yanıt verebilirim ya da onun için ayrı bir ileti yazabilirim nolur teyzeleri oğluma yarın çok çok dua edin 🙏🏻