Kızlar devlet Hastanesi’nde 17 haftamda üçlü tarama testi yaptırmıştım 886:1 down riski çıktı devlet fetal DNA yazdı kağıdıma perinatoloji randevu alırsın felan dedi önemsemedim o haftalarda başakşehir çam sakura hastanesinden randevu oluşturdum perinatoloji den 22 haftamda denk geldi aldım randevu doktor bebeğin herşeyi iyi felan dedi sadece kalbinde parlaklık görüyorum oda ileriki haftalarda kaybolur dedi tek başına sorun teşkil etmiyo dedi testleri yaptırıp yaptırmadığımı sordu üçlü test yanmdaydı verince orta riskte çıkmış biz bunu bu civar kabul ediyoruz istersen fetal DNA yaptır yada amniyosentez aşşadaki genetik birimle konuş istersen dynce iyice kötü oldum ordan öylece ayrıldım kafamda milyon şeyle çok üzülmüştüm hamilelikte sigara kullanıyorum ama düşündkçe iyice kullanmaya başladım ve hergünümde acaba vardı hamileliğimi zehir etmiştim hep bi düşünce burdan yada internetten araştırıyodum hep, ilk doğumum suni sancıyalaa olmuştu bunuda öyle beklerken 23 Mayıs sabah 4 gibi rüyayla karışık sancıyla uyandım 5 e kadar devam etti durmadan lavaboya gittiğimde nişanım gelmişti 8 kadar sancı çekip eşime anneme söyleyip 9 gibi Bağcılar devlet Hastanesi’ne gittik bana alttan bakıp nst girmemi söyledi sancılarım çok artmıştı ama nst o kadar da görünmüyo denilip iki saat dışarda yürü gel istersen dynce normal sancı böyleyse doğumunki nasıldır dedim dışarı çıktım ama duramıyorum annemi eşimi tutuyorum dayanamıcak hale geldm annemde sinirlenip böyle saçmalıkmı olur 2 saat gezin gel nedir felan esenler kadın doğuma gittik 11 de drek acile girdim giderken depend külot giymiştim doktor alttan baktı külot heryer kan zorlamamı istedi sonra alelacele ebeyi arayıp tam açılma acil hasta kan aminiyon sıvısına karışıyo felan diyip beni almasını istedi ebe gelip beni aldı direk doğum haneye gittik çok yüksek ıkınmamı söyledi 5 dk içinde bebek doğdu 11 15 annemlere söylediler onlarda şoka girdi ten tene temas yaptılar bebeğim hep yanımdaydı şükür sağlıklı oldu hayatımın en güzel günüydü hastane mükemmeldi çünkü devletten yana çevremdekiler devlet hastanesini hep kötülemişlerdi herşeym mükemmel ötesi oldu Allah herkesin gönlüne göre versin bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin