Merve223 Bugün itibari ile 39.haftaya girdim.Bebeğin kilosu da yerinde artık gelmesini bekliyoruz.Adaçayı içiyorum,hurma yiyorum,yürüyüş, squat yapıyorum,merdiven inip çıkıyorum başka ekstra bişi var mı yapmam gereken 😌
Belacivciv Merve223 Bana pek faydası olmadı ama activating labor yapın, çok kişi var yaptım doğurdum diyen😅
yildizk Merve223 Ben de bugün 38+4 oldum😅 sizinle aynı kaderi paylaşıyorum ve aynı şeyleri yapıyorum bakalım bekliyoruz prensesimizi😅🌸 inşaAllah hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi🌸🥰❤️
yildizk Merve223 bi de ben sıcak duş iyi geliyor, doğumu hızlandırıyor diye okudum buralardan, onu daha kendim denemedim ama çok faydasını gören varmış🌸
yildizk Gamze68777 aynen ben de 38e girdiğimden beri azıcık sancı hissetsem seviniyorum acaba doğum sancısı mı diye😂 doğurmayı bu kdr istiyceğimi düşünmemiştim😅 (haftam küçükken korkuyordum doğumdan)
Elifismail12 39+4 deyim bende bekliyorum ama tık yok göğüs sağmak da getiriyormus bende yarın denicem
_neslihan_ Elifismail12 deneme sakın ilk sütün içinde çoook faydalı bebeğe en yararlı maddeler oluşuyor sarı oluyormuş o yüzden bir damlası bile değerli. Göğüsünü sağma ama parmak hareketleriyle uyarabilirsin rahim kasılması yapar ilişkiye gir rahim kasılır ama sağma bence çok değerli o süt gelirse boşa giderse yazık araştırabilirsin
Elifismail12 _neslihan_ evet onu bende düşündüm süt saklama poşeti ne koyup buzluğa atarım diye ama düşüncen ve uyarın için teşekkür ederim yinede 🧡
_neslihan_ Elifismail12 şimdi o kadar gelmez ki vallaha ziyan edersin o damla damla geliyor şimdi göğüsünü elinle masaj yap sıcak su tut banyoda o tarz şeyler dene
Elifismail12 _neslihan_ benim şimdiden kendi kendine damla damla gelip duruor ilk kolastrum sütü gitmismidir acaba ?
_neslihan_ Elifismail12 sanmıyorum ama sıkmayın doktorum da uyardı beni çok değerli o süt sıkma sakın göğüsünü siye olurda çok geliyorsa bu gögüs kapakları var silikonlu meme ucunu koyulan sütü falan da topluyor onlardan al bence doldukça torbaya koy
yarenaygk34 Ben ilk gebeliğimde 37. Haftada bilinçsizce biraz fazla yürümüştüm 12 bin adıma yakın sahile gitmiştil arabayı biraz uzağa parketmişiz öyle yorulmuştum ki zaten ertesi gün sabahtan suyum geldi doğuma gittim