meir22 Nasıl gidiyor hamilelik kızlarrr? Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz🤗 benim ikinci hamileliğim kan uyuşmazlığı vardı ilkinde hiçbi sorun olmadı inşallah bunda da olmaz başına gelen var mı??
Hapyymami55 meir22 kan uyuşmazlığı ne oluyor canım bilgielndirimisin akraba evliliğinden mı kaynaklı ?
_fatima_1234 meir22 benimde kanim negatif ve esimle akrabayiz ve o pozitif 🤯yarin zaten doktora gudicem soylicem hemen burda okumasaydim bisey bilmiyecektim Allah razi olsun ♥️
Gzdeee11 meir22 bizim kan uyuşmazlığımız var diye oğlumun sarılığı çok yüksek çıkmıştı 2 gece ışık tedavisi almıştı birkaç defa kontrole gittiğimizde düşmüştü bide kan uyuşmazlığı iğnesini olmama rağmen çok yüksekti sarılığı
meir22 Deniz2961 hayır olmadım. İlk doğumumdan hemen sonra oldum. Bebeğin kan grubu veya rh ı anneden farklı olursa yapılıyor. Bunda da doğumdan sonra olacağım bebeğin kan grubuna bağlı. İkinciler de daha riskliymiş yaşayan var mı merak ettim 🤗
Knnlv Hapyymami55 eşinizle kanınizin uyusmamasina deniyor mesela biriniz negatif biriniz pozitif akraba evliliği ile alakası yok o durumun benimde eşimle vardı iğne oldum iki çocuk doğurdum çok şükür bir sorun olmadi
Rafet-0810-16 Hapyymami55 kan uyuşmazlığı kadın negatif erkek pozitif ise oluyo eğer iki kişide negatifse veya pozitifse sıkıntı yok yada kadın pozitif erkek negatifse de sıkıntı olmaz . Anlatabilmişimdir umarım bendede var çünkü 😊
meir22 Hapyymami55 eşlerden biri negatif biri pozitif ise kan uyuşmazlığı oluyor. Akraba evliliği değiliz
Rafet-0810-16 meir22 ben iki hamileliğimdede iğne oldum şuan 3. Gebeliğim cuma günü vurulcam ilk oğlumda doğumdan sonrada vuruldu 2. Oğlumda sadece hamileliğimde vuruldum benimle aynı kangrubunda olduğu için doğunca gerek olmadı
Deniz2961 meir22 cnm nasl olmadn ya olman lazmdi dktrma soyledin dimi bzmde esimzle var 28 oluyrm dgmdan snrda
meir22 Rafet-0810-16 bende ilkini doğumdan sonra oldum. Bunda da doğumdan sonra belli olacak bakalım 🤔
meir22 Rafet-0810-16 evet bende öyle duymuştum ama yine aynı doktora gidiyorum bi sorun olmadı şimdilik vardır bi bildiği 🤷♀️
meir22 Deniz2961 evet canım söyledim yine aynı doktoruma gidiyorum zaten profesör güveniyorum kendisine şimdiye kadar hiçbi sıkıntı olmadı🙏 Zaten bu iğne sonraki gebelikler de sorun çıkma ihtimalini önlemek amacıyla yapılıyor
meir22 _fatima_1234 belki sizin doktorunuz da doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre iğne yapar daha sonraki gebelikler için tabi doktorunuz daha iyi bilir 🤗 sağlıkla kucağına al inşallah 🙏