Pelinakcn Nesrnn41 evet patoloji sonuçlarım temiz çıkmıştı ameliyattan sonra ama tabi tehlikeli, riski yüksek durumlar bunlar maalesef, inşallah uzak olsun 🙏🏻 Teşekkür ederim 🌸
Aydabu36 Pelinakcn medela markasi idi ozellikle hastanedeki asiri guclu idi ucu hatta bende asiri iri olmustu 😅 yani hic olmayanlari guzel cikartir
Emirsmomm Pelinakcn bende lansinoh göğüs ucu çıkarıcısını kullandım ama hiçbir fayda etmedi slikon meme ucu ile emzirdim o yüzden 3 sonra sütüm kesilmişti🥺
Pelinakcn Sare19 ben onları biraz ucu olanlar kullanıyor sanmıştım görünce ama burda başka kişiler de dedi, deneyeceğim teşekkür ederim 🌸
Emirsmomm Pelinakcn evet ondan kaynaklı bence normal bebeğin emmesi gibi olmuyordu yeterince boşaltamıyordu sütü
Ynme Pelinakcn Benimde göğüs ucum yok son haftalarim nst çeken hemşire bana göğüs ucu silikonu önerdi. Onunda bir göğüsünun ucu yokmuş onunla emzirdim etkili oldu dedi bende ondan aldım
Pelinakcn Ynme onları tavsiye eden çok oldu gerçekten burada, bende deneyeceğim inşallah işe yarar 🙏🏻 Teşekkür ederim 🌸