Febrarss Kızlar kedim 14 aylık pirelendi bugün evden 5 tane pire attım temizlik esnasında bide geçen dilinde yara çıkmıştı veteriner tedavi uyguladı kanları temiz çıktı tedavi sonrası baya bi toparladı iki üç gğn sonra yani bugun dilinin önünde de yara çıkmış veteriner calis virüsü olabilir dedi yarın tekrar veterinere gideceğim hills kullanıyordum reflekse geçtim kedim erkem ve kısır ne olduysa ondan sonra oldu mamalar çok pahalı gücüm yetmiyor ama pro plan alma kararı verdim yapacak bir şey yok bana öneri verin bu pire nasıl gider ne yapmam lazım bu virüsten Başına gelen var mu
Beyzossb Febrarss dış parazit yaptırdınız mı? Benim kedim de pirelenmişti dış parazit yaptırdık ancak sonra geçmedi ben 2 defa falan yıkadım
Bccsn Febrarss ay hemen veterinere gidip dış parazit damlasını yaptırın hemen. Pire ilaçsız nasıl gitsin sormanız hata veterineriniz düzenli sizi aramıyor mu gelin yapalım diye. Evinizi pire basar ve ilaçlatmak zorunda kalırsınız acil yaptırın damlasını. Evi süpürün günde 4-5sefer koltuklarınyatakları detaylı süpürün
Selma-gkt Febrarss Şimdi önce şunu diyeyim piyasada bazı veterinerler ucuz ve etkisiz pire damlası kullanıyor ona dikkat etmek gerek. Damlatıldıktan sonra ki 3 gün asla su değmeyecek. Daha sonra yıkayın kedinizi. Tarayın bolca. Evdeki yatağını yıkayın varsa. Evinizi iyice temizleyin özellikle sirkeli su ile. Akabinde kedinize sirkeli su yapıp sıkın ama özellikle boyun,bacak içleri ve kuyruk bölgesine. Sirkeli su iyi gelir. Pire olduğunda sadece kediyi değil evi de iyice temizlemek gerekir. Çünkü yumurta bırakıyorlar. Bahçeniz varsa kediyi oralardan uzak tutun.
2bebe1gebe Febrarss yarın veterinere gidicekmişşiniz zaten söyleyin pire ilacı yapsın bpynuna damlatıyorlar ve o gün içinde neredeyse ölüyor hepsi
Beyzossb Febrarss üstünde bir tane pire görmüştüm onu öldürdüm tabi dış paraziti de oldu sonra görmedim daha üstünde. Ama evi kaynat su ve çamaşır suyu sirke ile komple temizlemeniz lazım dip köşe. Bir haftada 2 bin e kadar üreyebiliyormuş pireler
Febrarss Cntkn hamile değilim 3 aylık bebeğim var nerden geldi bende bilmiyorum ala bi türlü kurtulamıyoruz
tugcekara Virüs hakkında bilgim yok fakat pireler için veteriner önce bir ilaçlı sprey sıkıyor kediye ve döküyor pireleri daha sonra iç ve dış parazit leri yapıyor
Selma-gkt Febrarss Sık yapılan damla da bir süre sonra işe yaramaz ki eksik yapılan bişey var demek ki. Çok titiz ilerlemek gerek. Pire hayvanda vitaminsizliğe ve kansızlığa da yol açıyor ağız yarası da ondan çıkmış olabilir.
Bccsn Febrarss bazı markalar etkisiz oluyor pahalı olan bir marka var ondan denediniz mi birde evde varsa eğer evi ilaçlanmalısınız
tugcekara Febrarss veterinere pirelendiğini anlattığınızda onlar hazırlayıp sıkıyorlar ben o şekilde kurtulmuştum
duru_pars Öncelikle kediyi mutlaka bir odaya alın sakın başka odalara geçmesine izin vermeyin sonra veterinere dikkatli bşr şekilde götürün sulu ilaçlı yıkama yapması lZım ayrıca aşıları tam mı bilmyrm ama aşısı eksik gibi geldi bana pire zor kapılıyor evcil kedilerde dikkat edin aman aman pire zor kurtulan bir havan gerekirse birkaç gün veteriner de kalsın ilaçlama ve aşısı bitene kdr çocuğunuz ve dizin için önemli bir durum