tahaninannesi19 Ayse11205 3 ay önce 4061 lıraydı sanırsam medicana sompo ile anlasmalı hamıleyken de yapılıyor peşin fiyatına 8 taksit yaptılar muayeneye girerken 15 lira oduyoruz nst tahlil aşılar dahil degıl ama
tahaninannesi19 cansualisa dogum ben yaptırırken 4000 di muayene ücreti indirimli 275 sigorta 9 muayene, dogum, 2 gece yatıs 1 refakatçi bebegın muayene ve kuvezini karsılıyor sigorta ile cok mantıklı oluyor üstelik taksitte yapıyorlar
tahaninannesi19 Tahlil içinde imakanınız olursa devlette yaptırın sonucu gösterin dogum öncesi tahlil aldılar standart şeyler kan degeri kan grubu gıbı 450 lira ödedik kan uyusmazlıgınız varsa iğne de 850 olmus
ENEP Mervee5858 gültekin bey devam ediyor dun gittim daha kontrole sordum hatta boyle bi durum var mi hocam diye sikinti yok anlasma devam ediyor dedi iki veya uc hafta sonra dogum olacak
Tuba_58 Htc58 Merhabalar 🌸🌸 Çağlar hocadan memnunsunuz değil mi? Ben de 4. Ayımdayım hala ona gidiyorum. Ama üniversitede doğum yapmak kafamı kurcalıyor. siz doğumu da orda mı yapacaksınız ?
Htc58 Tuba_58 üniversitede yapmayı planlıyorum sizi ne endişelendiriyor ? Numunede bebek doğana kadar yakını dahi almıyorlar ama üniversitede o şekil değil birde üniversitenin ebeleri güzel yaklaşıyor numunenın acilindeki ebe bile zıplatıyor tepesini giden insanların .Tabi Rabbim hayırlı insanlarla vicdanlılarla karşılaştırsın
Tuba_58 Htc58 Yani şöyle ki ben medicana istiyordum ama Çağlar hoca için sanırım değiştirmicem . Duanıza çok yürekten amin diyorum 😊😊Siz de bu süreci çok güzel geçirin inşalllah 🤲🏻