Babymomhappy Kızlar normalde 33+3 haftalığız ama haftasına gire 2 hafta önde bebişim sizce doğum da erken olur mu 37-38 de falan doğurur muyum?
Turna-9 Babymomhappy doktor 35 haftalıkken 38 haftalık gibi, bu 36-37’de gelir demişti 38+0 gelen giden yok 🥹 öyle bir ihtimal var ama bu senin bünyenle bebeğin kilosuyla da alakalı canım.
gizemfield Haftada gelmeye çalışmıştı benim kızım. 38+2 olduk gelen giden yok ufak ağrılar dışında☺️ Gelişimi de 1 hafta öndeydi yarın kilosu kaç olmuş öğrenirim belki haftası ile uyumlu olmuştur
Babymomhappy gizemfield ay valla şu ağrılar geçsin uykusuz kalmaya razıyım diyorum hep hepimiz sağ salim kucağımıza alalım evlatlarımızı
Aysun1981 canım o haftalarda banada 2 hafta önde dendi, hatta doktor hazırlıklı ol dedi. 3-4 kontrol hep böyle konuşuldu. Bebeğim de büyük bebek ama tam 40+0’da suyum geldi ve 40+2’de doğurdum.
Babymomhappy Aysun1981 aaayyy ben o kadar beklemek istemiyorum ama sezeryanda olmak istemiyorum napcaz bilmiyorum valla 😅
gizemfield Babymomhappy 40 hafta ile uyumlu çıktı hala suyum fazlaymış. Demir değerlerimi onca takviyeye rağmen sıfırlamış 😢 hamileliğin şanı da zormuş
Aysun1981 Babymomhappy ben neler neler yaptım doğum başlasın diye ama tam zamanını bekledi. Sonra 24 saat sancı çekip sonunda sezeryan oldum o ayrı bir konu 🙄
Aysegulyeko gizemfield bana da doktor 2 hafta önde diyor hamileliğin başından beri 33. Haftadayım bügün nöbetçi doktor suyun sınırda dedi fazlaymış bebekte önce şekerine baktır dedi bende baktırmamıştım size ne zaman su fazla dedi
ada58 benmki de ilk günden beri 2 hafta önden gidiyor.ben de beklenenden erken doğum yapacağım diye düşünüyorum ama öyle olmuyormuş heralde
Babymomhappy gizemfield su fazlalığı da zararlı değil mi demir degelerinizde tüketilmiş sezeryan önermedi mi
gizemfield Babymomhappy isteğe bağlı sezeryan istediğim için gününü almıştım zaten o yüzden önermeye gerek duymadı bence🫣