Obirgebe doktorumum doğru ya da yanlış söylemesini sorgulamıyorum canım. İki düşük benim için ya da hiç birimiz için kolay değil. Ağzının ucuyla iğne başlarız dedi ama kimi doktorlar gebelik öncesi de bebe aspirini başlatıyormuş. Üstelik benim folik asit desteğine de ihtiyacım olabilirmiş. Ha ben 6 aydır kullanıyorum folik asit o ayrı ama bunun sentetik ve aktif olanları varmış. Hatta burada post açmıştım aktif ya da sentetik folik asit diye..Genetik teste bakıldığında bana bunun yorumunu yapması lazımdı. Benim vücudum sentetik olanların emilimini kolay sağlayamayanlardanmış mış da mış yani. Ben bunların hepsini araştırarark öğrendim ki bi doktor olarak kendisinin ön ayak olması gerekmez miydi? Özel hastaneye gidiyorum üstelik rahat bir dönem geçirebilmek için para pul düşünmeden. Kendi kafama göre asprin alıyorum bende🤷🏼♀️ Nasip olursa öprendiğimde başka bir doktora gideceğim🙏 Sizinde yavrularınızı allah bağışlasın 🧿🤲🏻 İnşallah sağlıkla kucapınıza alırsınız bu meleğinizide . Darısı bizlere olsun inşallah🤲🏻🌸