Nazendehanim Sermec27 başınız sağ olsun . Çok ilginç benim de 2 genim heterozigot ve önemli genler değil . Normalde bilimsel olarak iğne kullanmamıza bile gerek yokmuş ama insan bilemiyor işte
Sermec27 Nazendehanim çok teşekkür ederim evet bana da doktor önemli genler değil dedi ama kürtaj ve ölü doğum yaşadığım için kullanacaksın demişti ama benim bazen iğne vurulmadigim günler de olmuştu çok şükür sorunsuz kucağıma aldım oğlumu
Kedilivebebelilili Deletedmom_13 5 kaybim var , ikisi dış gebelik, ikincisinde tüpüm alındı , kendiliğinden mucize şekilde hamile kaldım , oksapar ve coraspirin kullaniyorum
R_seda1 Burcucukk sizin homozigot mu acaba? Ben homozigot kan pihtilasmasi cikti drum aspirin onermedi hamileligi ogrendigim zaman igneye baslayacagimi soyledi. Cogu kisi aspirinde kullanmis yine icimi korku sardi birsey olur mu aspirin kullanmadan tek igne kullansam?
Burcucukk R_seda1 homozigot değil heterozigot var bende. . Aspirin hic kullanmadim bende gebeliğin başından beri 4000 lik oksapar kullanıyorum. Boy kilo oranıda etkiliyor. İçine sinmiyorsa baska doktorada git derim