Benjaminannesi Tanemveannesi_ bol bol su ic canım bebeğin suyu azalmasın hadi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🥰
twobabymommas Tanemveannesi_ 2. Normal doğumumu 15 gün önce yaptım ikisinde de nişanım geldikten 1 gün sonra doğumum gerçekleşti, ilkinde 38+6 daydım ikincisinde 38. Hafta sizin haftanız erken daha doktorunuza söyleyin bence hemen
Tanemveannesi_ twobabymommas acildeki doktor normal dedi gönderdi ama hafataya salı doktoruma randevum var şuan kanama durdu burda bı kaç kez denk geldim nişanı geldikten 2 hafta sonra doğum yapanlarda varmış doktorumla konuşacağım bu konuyu 🙂
Tanemveannesi_ bejanne00 genelde ertesi günü yada akşamı yapanlar olmuş bu beni biraz tedirgin etti aslında 🙂 kendi doktorumla görüşeceğim
Yasemin8892 Tanemveannesi_ canım nişan gelip 1 hafta sonra Doğum yapanda var önemli olan sancının olması benim sabah saat 6 da lavaboya gittiğimde geldi nişanım sonrasında sancımda gelmeye başladı akşama doğru saat 5 te Doğum yaptım
Tanemveannesi_ Yasemin8892 evet haklısınız benim sancım çıkmadı hiç şuan buna normal diyenler oldu yani hemşire aradı onla görüştük o da normal sancı. Kaşık agrin kanama aşırı olursa suyun gelirse hemen beklemeden hastaneye git dedi diğer türlü nişandir dedi
Esraa_21 Minnosumm89 peki bişey sorucaktim abla size ben ben geceleri uyuyamıyorum hafif sancı tutuyor beni bu neden oluyor adet sancısı gibi hem de
Minnosumm89 Esraa_21 canım biz bilemeyiz doktorunla konuş daha 2 ayın var. Bi kontrol ettir kendini. Ama bebek büyüdüğü için kaburgalarımızı sıkıştırıyor eğer dediğin bişeyse. Rahim büyüdüğü için aşağılara baskı yapıyor ondanda olabilir.
2melekannesii___ Tanemveannesi_ Bizimde cantalar hazir ama ben dependmi alsam hasta bezimi karar veremiyorum tek eksikgim o kaldi 😐
Tanemveannesi_ 2melekannesii___ ben depend sipariş ettim herkes çok memnun kalmış onu takınca iç çamaşırı bile giymedim diyenler vardi geneli memnun bende onda aldım
Yasemin8892 Tanemveannesi_ aynen canım kanama ne zaman başlarsa hastaneye o zaman git sancın normal ilerlediği sürece evde çeksen daha güzel rabbim hayırlısı ile evladını kucağına almayı nasip etsin sağlıkla gelsin 🧿🌸
Tanemveannesi_ Yasemin8892 amin canım insllah butun gebelerle birlikte beni de bir avazda kurtarsın Rabbim ❤️🤲