Medinerdk Adetim 9 gün gecikti 2 tane idrar testi yaptım pozitif çıktı henüz kan vermedim testlerin yanlış olma ihtimali varmıdır
bv187 Medinerdk 9 gün gecikmeyle yanlış olacağını sanmıyorum eğer bekleme süresinde çıktıysa ikinci çizgi hayırlı olsun 🌸
Hapyymami55 Medinerdk hayır hem dokuz gün geçmiş hem iki tane yapmisisn yanılma payı olmamış büyük ihtimal hamileisn
Patito__ Medinerdk bence yanılma yoktur CNm yapar yapmaz çıktıysa bukdr gecikmeye de öle olması lazım zaten hersy normal yarın kan verin kesinleşen inşallah zaten yakında kalp sesi duymaya kdr gelmişsiniz nerdeyse :)))
Kvser Medinerdk bende çok yorgun ve bitkin halsiz hissediyorum birde sürekli uyumak istiyorum arada da bel ağrım oluyor 5. Gün oldu gecikmemin .
Deletedmom_85 Medinerdk maşallah barekallah. Allah mübarek etsin gözünüz aydın canım ♥️ yanılma olacağını zannetmiyorum. Çizgiler bu kadar netken ve 9 gün gecikme varken. Kan testi vermelisin bence. Folik asit kullanıyor musun canım?
Medinerdk Deletedmom_85 Teşekkür ederim 🙏🏻 kan testi verdim sonucu bekliyorum canım hayır kullanmıyorum