Edavebebek Canım çok çiğköfte dürüm çekiyor ama hem zararlı diye okudum hem de bütçem yok yemek söylemeye o yüzden söylemicem ama leke vs oluşmaz dimi hurafe mi bunlar acaba
Dark Edavebebek hiç bişey olmaz sadece içinizde kalır. Benim neler çekmişti ama çok bulantım vardı yapamıyordum kimsede yoktu yakında bişey olmadı
-MinikveAnnesi- Edavebebek avucunu yalayıp göğsüne sür derler canın birsey çektiğinde ummamak icin yap istersen bu da hurafedir belki ama yapıyorum 😄
Hapyymami55 Edavebebek benimde canım çok ciğer çekiyor canım azcik yesen ne olucak snki bir şey olmaz yeterki aşırı yeme
Yooookkk1 Edavebebek avcunu yala aklımda de bısey olmaz derler bende bı cok sey yıyemedım hep boyle yaparım🤣🤗
Raziyetes Edavebebek canım beni yanlış anlama canın çekmiş istemediğin için mi almıyorsun alamıyor musun ? İstersen bana adresini ver ben göndereyim eğer varsa yakınlar beni yanlış anlamazsan 😍❤️🥰
Edavebebek Yooookkk1 çok saçma geliyo ya neden bilmiyorum neden avucumuzu yalayalım tadı tuzu mu var 🤣
annesinin_beybisi Edavebebek bence birisi kinaye olsun diye avcunu yala demiş millet de ciddiye alıp yalamaya başlamış 😃
Edavebebek gecemm aslında kabul edebileceğim bir şey değil ama vardır her şeyde bi hayır siz iyilik yapmış olacaksınız allah razı olsun.Burdan nasıl gönderebiliyor muyum bilgilermi bilmiyorum nasıl yapalım canım
Edavebebek Raziyetes çok sağ ol canım alamadığım için yiyemiyordum ama senim gibi temiz kalpli biri yardımcı olmak istedi allah razı olsun senden de 🙏düşünmen yeter
Mervehek Raziyetes geçen de canı kokoreç çekmişti alamıyorum bişey olur mu vs aynı şeyi söylemişti bende sizin gibi ısmarlayayım demiştim şimdi tekrar tekrar aynı çizgiden yürümesi beni düşündürdü
Raziyetes Edavebebek canım benim iban at atayım. Buranın özel kısmı var mı bilmiyorum. Varsa bana da yaz istersen ne olacak Allah aşkına bir çiğköfteden 😍
Ereeen Edavebebek eğer durumunuz yoksa yanlış anlamazsanız bende yollayabilirim adresinize. Can çekmesi fena oluyo yeri geliyo market market arıyorum ben istediğim bişeyi.
MinnieMouse Edavebebek artık çiğköfte içine et koymuyorlar canım bir seferden bişey olmaz ye bence. Ben çok seviyorum haftada bir yerim 🥲