Yunusm123 deletedmom209 benimki hep önde gidiyor ilk zamandan beri hemde 😔 bir türlü dengelenmedi yani kendi haftasıyla cnm
Buketali [bilinmeyen] merhaba çok iri bebek olmadığı müddetçe öyle bişey söz konusu olmuyor gelişimini tamamlıyor bebiş benim 30 haftaya kadar önden gidiyordu iki hafta sonra normale döndü 39. Haftadayım sağlıklı doğumlar olsun hepimize
Aysenurtsr Benim de hep 2 hafta ondeydi, 36 dan sonrasi zaten erken degil. Iri bi bebekti benim de 38+6 da normal dogum yaptim ben.
Yunusm123 Aysenurtsr ins hayırlısı ile bı 36. Haftayı görürsem kuzu ondan sonrası çorap söküğü gibi gelecek ki 😔
Caglakizan Benimde pazartesi gününe kadar 2 hafta önden gidiyordu ama dengelemiş şuanda olması gereken haftasındaydı
EbruSamet [bilinmeyen] 26+2 deyim canım benimde bacak boyu 4 hafta ilerde basımız 2 hafta ilerde karnı 1 gün gerideydi haftasına göre doktorum karnının okadar geride olması önemli değil uzun bi kzı olucak dedi belliki ☺️ Ama bende korktum önde olduğu için gelişimini erken tamamlayıp 36 da gelsin istemiyorum dedi doktorum bana da azıcık korkmadım değil umarım ileriki haftalarda eşitlenir ve vaktinde gelir bebişlerimiz🙏🏻🙏🏻🤗
EsraErdoan [bilinmeyen] yok canım bende hep oyle sanıyordum ama değil doktorum gelişimine göre değin son adet tarihine göre doğum hesaplıyoruz dedi. Benım bebeğim on gün onde mesela suan 39+3 üm bebeğim 40+6 falan göZüküyo ultrasonda ama tık yok