Merrygirl Alonewomen1 abartmadığın sürece zararı olmaz çiğ köftenin sonuçta içinde bulgur salça soğan falan filan ama ketçap mayonez normal insanlara bile zararlı faydası yokki
Bayancorek Alonewomen1 Mayonez in içinde çiğ yumurta olduğu için önerilmiyor. Onun dışında etsiz çiğköfte yiyorum kaç aydır, bir sorun yaşamadım.
Derya Alonewomen1 etsiz ise sorun yok ama mayonez pek önerilmiyor çiğ yumurta var içinde çünkü ve fazla yağlanma yapar artı kilo demek🌸
symaaaaaaa Alonewomen1 eşim çiğköfteci 29 haftalık hamileyim hamileliğim boyunca her hafta yedim hala da yiyorum bir sıkıntı olmadı ama ketçap ve mayonez için bişey söyleyemiyorum onları hiç yemedim
Ruveyda_baskapan Alonewomen1 etsiz çiğ köfte yiyebilirsin ama mideni fena yakar , ben canım isteyince anneme yaptırıyorum. Ketçap mayonez tüketimi genel olarak sağlıksız yeme bence , ayrıca mayonez riskli yumurtası pişmiyor
Derya Deletedmom83940 ya canın çenince birazcık ye gönlün kırılmasın ama öyle patatesi bamdırayım oh ekmeğine sıkayım yapma 😅
Deletedmom83940 Derya yok ya azıcık yedim tavuk pilav yapmıştım 😅 severek yediğimiz şeyleri iki kere düşünerek yemek ne zormuş ya 🥹
Derya Deletedmom83940 doğuma kadar zararlı diye doğumdan sonra gaz yapar diye diye resmen aç kalıyoruz😂