VergiliBirsenTolga Kızlar aranızda benim gibi olan var mı tiroid az çalışıyor şeker yükleme testinde çıkmıştı bana bu ilacı verdi aç karnına Euthyrox 75 mcg
Bskrt VergiliBirsenTolga ben kullanıyorm 5. Haftada başladım Ama ayda bir mutlaka kan aldıırp dozunu ayarlamak gerekiyor. 50mg ile başladım değerim 4.25ti Şuan 2.60 olmuş 25lik kullanıyorm
Muhammedamine VergiliBirsenTolga ben eutryox 100 mcg kullanıyorum . Benim guatrm var çalışmıyor troidlerim
Hazinem VergiliBirsenTolga bnde euthyroxs 100 mcg kullanıyorum hafta sonu 150 şeklinde ama biraz daha düşürdük hafta sonu tek 125 şeklinde kullancm ayda bir kontrol dikkat edilmesi gereken bişy
Dilekkkk VergiliBirsenTolga Ben de canım 4:30’un altına düşmüyordu Altı aydr düşürmeye çalışıyordu. Daha iki aydır düştü çok şükür ama ilaç içtiğim taktirde bir sıkıntı olmaz korkma
VergiliBirsenTolga Bskrt Benim de ilk haftalarda vardı fazlasıyla onu düzenledim tekrar başladı ilk kullandığım benim de 25 mg dı
VergiliBirsenTolga Muhammedamine Benim şekerde çıktı ilk haftalarda da kanda çıkmıştı tam düzeldi dedik düzelmişti gene başladı
Muhammedamine VergiliBirsenTolga ilaç kullanınca çokta önmli değil . Ayda bir kan verip kontrol edip doz ayarlanında normal hale geliyor . En azından tedavisi mümkün