Vera09 Arkadaşlar kullanan varmı. Mochi manuel göğüs pompası gerçekten işe yarıyor mu sağım için yeterli mi yoksa elektrikli mi almalıyım ? Yorumlarında iyi de yazan var kötü de yazan var
GamzeDurmus Vera09 bende mochi aldım çoğu kişi de yeterli olduğunu söylüyor elektrikli almadım çünkü şuan en düşün elektrikli göğüs pompası 600den aşağı değil, 600 çok yüksek bir mebla çok acil birşey olursa Allah korusun o zaman alınsa daha iyi olur
Nskyhn Vera09 bana arkadaşım verecek o memnun kalmış ama 2 ay kullanabilmis diğerlerine geçmiş çalıştığı için öğlenleri sagarken daha pratik oluyor diye. Bana da mochiyi verecek.
Feyza-nur Vera09 sağmak için değil fazla sütü saklamak için kullanılıyor ve ben memnun kaldım işimi gördü özellikle ilk 20 gün filan emzirdikten sonra sağıp göğsümdeki kalan sütü boşaltıyordum
Ksks07 Vera09 bende aşırı arada kaldım ancak sütün durumuna göre davranmaya karar verdim çünkü herkesin yorumu çok kişiseldi şimdilik sadece mochi alacağım ama eğer sütüm olmaz ise elektrikli alacağım tam tersine sütünüz çok oluraa mochi de toplayabilir çünkü :)
Vera09 GamzeDurmus elektrkliler çok pahalı gerçekten🙁 çalışıyo olsaydım sağıp bırakmam gerekse elektrikli alırdım ama şimdi sadece yanımda bulunsun diye almayı düşünüyorum. Bir de göğüs ucum yok belki sağmam mı gerekir napcam bilmem
GamzeDurmus Vera09 eğer maddi durumunuz müsaitse tabiki alın elinizde dursun ama sıkışık bir durumdaysanız ihtiyacınız halinde alabilirsiniz 🌸
Feyza-nur Vera09 olur tabikide neden olmasın hiç böyle düşünmeyin sakın her dakika bol bol emzirin ten teması yapın bol su için şakır şakır gelicektir emin olun
Vera09 Ksks07 bana kalırsa ben de doğduktan sonra almak isterim ama fiyatlar dünden bugüne uçuyor yetişemiyoruz resmen 😕
Ksks07 Vera09 evet haklısınız. Ben 30 haftalığım o sebepten 2 aylık zamı artık almak durumunda kalırsam vereceğim gibi. Yalnız marka araştırırken bazısının mükemmel dediği makinelere bazısının çöp demesinden ötürü iyice bu işin tamamen kişiye ve sütüne bağlı olduğuna kanaat getirdim. İnşallah bol bereketli gelir sütümüz 🥲
BMelek Vera09 ben mochi almistim bebegim yogun bakima girdigi icin ikinci el elektirikli aldim mecbur cunku sagilmiyordu basta sonra sutun fazlalasirsa isini gorur ama basta sutun az gelir veya bebek gogusunu kapamazsa elektirikliyle gogus ucu cikiyor. Uygun fiyata bulursan bence elektrikli al
Burceee Ben lansinohun manuelini almıştım. Ama çok yorucu oldu ve hemen ardından lansinohun bu sefer elektriklisini aldım. En baştan imkanınız varsa elektrikli alın derim.