Denizpyraz Kizlar esim gripti 3 gün sürdü ondan bana geçti. Bu sabah başladım burun akıntısı hapşırık ve halsizlik var. 13 haftalık hamileyim. Acile gitsem ilac yazarlar mi bilmiyorum ama evde ne yapsam bana iyi gelir lütfen yardimci olurmusunuz ne içebilirim ?
yagmurrrra Denizpyraz ilaç yazmazlar. Nane limon içebilirsiniz. Çok kötü olursanızda serum takarlar sadece vitamin vs..
mnkfasulyee Denizpyraz Ben ıhlamur içtim 3 günde geçti çok şükür inşaallah sizinde hemen geçer geçmiş olsun 😍
aricakbeyza yagmurrrra ilaç yazmazlar diye kesin konuşmanız ilginç bende aynı şekilde gribim ve hamile olduğumu belirttim antibiyotik ve parol yazdılar Denizpyraz evde hastalık çekmeniz yerine işin ehli olan doktora gitmelisiniz
yagmurrrra aricakbeyza antibiyotik hamileyken nasıl verdiler? Paroldan başka herşey yasak diyor doktorum. Ben korona olduğumda bile sadece serum taktılar ilaç asla vermediler hamile olduğum için. Gittiğinde aynı cevabı alır zaten ben devamlı özel takipliym merak etmeyin
Zeyna27 aricakbeyza kesinlikle benim doktorum da parol kullan bol sıvı tüket dinlen dedi yani farklı ilaç olsa zaten şunu kullan bunu kullan diye söyler diye düşünüyorum
aricakbeyza yagmurrrra hamilelikte kullanılmasında sakınca olmayan üst solunum yolu enfeksiyonları için augementin var gayette hamile olduğumu belirttiğim şekilde sakıncası olmadan bir haftayı geçmeyecek şekilde doktor yazdı.