Fndksk Doğum ağrısı sırttan başlar mı bugün öğleden beri geçmeyen bir sırt ağrısı arada hafifliyo sonra tekrar siddetleniyo karnımda da hafif kasılma var
sinemmksbas Fndksk ben 35 haftalığım bel sırt ağrım benimde var dün gittim söyledim doktora normal artık dedi çok şiddetli geçmeden git gide artan bi agri oluyomuş sordum doktora 10 yada 5 dk sancı olursa gel dedi
twobabymommas Fndksk Merhaba kaçıncı haftadasınız evet sırt ağrılarıyla başlıyor bele ve kasığa vuruyor
sinemmksbas Fndksk sizin zamaninizmiş artık daha vaktim var benimki normal ozaman😂sizin şiddetlise beklemeyin
Fndksk sinemmksbas bugün nstde çıkmadı sancı bende anlamadım o zamanda vardı hafiften ağrı sırtımda 😒
sinemmksbas Fndksk valla değişik bişey benim ilk gebeliğim soruyorum doğum yapan arkadaşlarıma nst de sanci yok ama ben çok sancıliydim diyolar değişik
sinemmksbas Fndksk Valla bilmiyorum benimde sancılarim var korkmaya başladım artık inşallah sağ salim kavuşuruz yavrulamiza🙏
UmmuZeYd Valla ben 8 gün durmadan sancı çektim hatta ağlıyordum doktor anca bunu iç fln diyordu ama işe yaramıyordu sonra kesti..en çaresiz günlerimden biriydi bu sureç insanın bi içinide rahatlatmıyorlar çok tedirgin oluyorum normal olarak.. 1 haftadan sonra yine bu geceden hafif agrılar oluyor gün içinde ama normal diyorlar anlamıyorum. bu kadar ağrı olması neden normal? herkes benim o günkü gibi sancı çekseydi doğururdu eminim😕🤦🏻♀️
Fndksk UmmuZeYd doktorlar konuşmalarıyla rahatlatmiyolar bazı durumlarda aynen bende bı konuda yaşadım bunu kendi kendini motive etceksin herşey kendinde bitiyo
Ecoli28 Benim de bel ve kasık ağrım var ama sürekli bir ağrı , sancı mı değil mi anlayamıyorum , bilenler aydınlatsın nolur 🥲
Fndksk Tssemanur son 4 günüm kaldı daha iki gündür hissediyorum bazen bu şekilde ama bende bilmiyorum ki ilk hamileliğim her ağrıda galiba geliyo diyorum ama gelmiyo 😊😂